Proizvodi
Nazad na proizvode

Praznična čarolija u vašem domu

Pored toga što vreme praznika samo po sebi unosi radost u svaki dom, praznično dekorisanje je ono što, sasvim sigurno, u velikoj meri doprinosi dobrom raspoloženju.

Važno je samo da pronađete inspiraciju i da dopustite vašoj kreativnosti da zablista u punom sjaju. Kako oni dominantni komadi u enterijeru, tako i razni, pažljivo odabrani detalji,  izuzetno doprinose prazničnoj atmosferi i pokretanju čarolije.

Praznična čarolija u vašem domu

Kombinacija bele i metalik novogodišnje dekoracije izgleda magično, posebno u belim enterijerima.

Belo staklo sistema elemenata MOLISE daje odličnu podlogu za snežni doživljaj, a zbog kombinacije sa artisan hrastom deluje ušuškanije i udobnije. Bogatstvu i slojevitosti enterijera doprineće kombinacija različitih materijala u ambijentu. Možete kombinovati drvo u vidu komada nameštaja, tkaninu i plastične ili kristalne dekorativne ukrase na jelci.

Svaku prazničnu trpezu učinićete još svečanijom postavljanjem nadstolnjaka, a NG nadstolnjak 32x150 možete kao dekoraciju staviti i na klub sto MOLISE, u okviru dnevnog boravka.

Novogodišnje zelenilo nezaobilazno je u prazničnoj dekoraciji. Ključni detalj svakako je velika novogodišnja jelka, a jelka u saksiji u dimenziji 60 cm praktičan je dodatak za svaki ambijent. Elementi zelenila, poput venčića i girlande, idealni su za ukrašavanje ulaznih vrata, stepeništa... Možete ih dopuniti novogodišnjim ukrasima i rasvetom i postići još lepši  efekat.

Uz bele novogodišnje ukrase, sjajno se slaže kombinacija zlatne i srebrne. Listopadne biljke ne pripadaju novogodišnjoj dekoraciji, pa vaze za cveće mogu krasiti metalik novogodišnji listovi koji će biti pravi šik detalj. Koristite i srebrne i zlatne svećnjake i fenjere. Metalik izgleda predivno i dodaje sjaj belom dekoru.

 

Praznična čarolija u vašem domu

Kombinacija crvene i zlatne tradicionalna je novogodišnja dekoracija, a uz par korisnih saveta može izgledati šik i savremeno. Ove boje simbol su prazničnih momenata i ugodnih porodičnih večeri i doprinose osećaju topline u domu.

Sistem elemenata GENETIC, koji čine spoj dekora sonoma hrasta i bež frontova u sjaju, daje odličnu podlogu ovoj tradicionalnoj dekoraciji.

Ispod jelke kao dekoraciju možete postaviti družinu koju čine nasmejani Deda Mraz, figure patuljka i irvasa. Oni će uneti dodatnu toplinu i probuditi divne emocije svaki put kada ih pogledate.

Dodatni detalji može biti minijaturno drveće, zatim girlande i već dekorisani novogodišnji venčići koji su savršeni akcenti za stolove, police za knjige i druge komade nameštaja gde vam se uklope.

Praznična čarolija u vašem domu

Jednu policu u domu možete dekorisati sa više detalja različitih materijala, od metalnih do keramičkih, u  kombinaciji sa već ukrašenim girlandama koje će ih grliti u topli zagrljaj. Fenjer je sjajna dekoracija, pored kog možete postaviti vama omiljenu novogodišnju keramičku figuru. Dok se vašim domom širi miris cimeta i pomorandže, ili kuvanog vina, neka vaš klub stočić krasi novogodišnji tanjir, u zlatnom dekoru, pun medenjaka, a upalite i novogodišnje sveće što će doprineti odsjaju zlatnih ukrasa po prostoriji.

Nadamo se da ste sada dodatno nadahnuti da ukrasite svoj dom novogodišnjom dekoracijom i pokrenete čaroliju. Ukoliko ste za to spremni, razmišljajte i van tradicionalnih okvira i dozvolite da dekoracija vašeg doma govori i o vašem ličnom stilu i karakteru. Najvažnije od svega je da se osećaj radosti i praznične topline usele u vaš dom i poklone vam osećaj bezbrižnosti.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Dnevni boravak jedna je od najvažnijih prostorija u domu i zahteva…
Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Nijansa koja u enterijeru deluje smirujuće i asocijacija je na mir i…
Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Rustični dizajn enterijera predstavlja topao i ležeran stil i…
Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Prilikom uređenja dnevnog boravka, postoje komadi nameštaja koje…
Spavaća soba FRIULI - komfor i elegancija za potpuno opuštanje

Spavaća soba FRIULI - komfor i elegancija za potpuno opuštanje

Sama pomisao na spavaću sobu asocira na mir i odmor, a sobu iz snova…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se