Proizvodi
Nazad na proizvode

Praktični komadi nameštaja za moderno predsoblje

Predsoblje kao deo enterijera svakog doma predstavlja prostor koji je podjednako zanimljivo, ali i izazovno opremiti.

Njegova primarna uloga je odlaganje i skladištenje stvari, pa je važno da na adekvatan način pozicionirate nameštaj, kako biste postigli i fin estetski izgled.

U zavisnosti od kvadrature prostora i ličnih potreba, birajte komade nameštaja koji se najbolje uklapaju u ambijent. Možete kombinovati i više komada nameštaja, sa različitim namenama, poput cipelara, komode i taburea ili klasičniju verziju predsoblja, gde sve navedeno imate u jednom komadu nameštaja.

Praktičan komad namenjen predsoblju za što bolje sortiranje i odlaganje stvari je cipelar MENORCA 2K OG. Pored toga što sadrži police za skladištenje obuće i drugih neophodnih sitnica, ovaj dvokrilni clipelar kao benefitima i ogledala, na oba fronta, koja su svakako neizostavni deo svakog predsoblja. Cipelar je dostupan u tri dezena - opak beloj, drvo dekoru artisan hrasta, kao i u drvo dekoru sivog hrasta, a uz njega možete uklopiti i element TENERIFE, kako biste dobili dodatni prostor za stvari i ujedno obezbedili dodatnu površinu za odlaganje ključeva, torbi itd.

Praktični komadi nameštaja za moderno predsoblje

Kao dekorativni i ujedno korisni detalj možete dodati tabure u odgovarajućim dezenima i dimenzijama, poput taburea TRAPEZ XL ili manjeg taburea LILI, na koji možete postaviti i dekorativni jastuk ATMOSPHERA. Od dodatne dekoracije možete postaviti umetničku sliku iznad komode, u pletenu korpu ATMOSPHERA možete staviti biljku ili da vam služi za odlaganje sitnica, a nemojte izostaviti ni antikliznu prostirku u zanimljivom dezenu.

Praktični komadi nameštaja za moderno predsoblje

Ukoliko želite u domu izgled klasičnog predsoblja, vaš izbor može biti predsoblje CAPITELLO, koje odlikuju zatvoreno mesto za odlaganje, mesto ze sedenje, čiviluk, otvoreno mesto za skladištenje, kao i dodatno mesto za kačenje stvari. Dobar izbor je i po tome što se može lepo uklopiti u predsoblja manje kvarature, ali i sa kombinacijom dodatnog nameštaja u većim predsobljima.

Uz ovaj element u prostor možete dodati i otvorenu policu NEWCASTLE koja bi bila idealna za omiljeno cveće, dekorativnu sliku ili stonu lampu MARINA. Antiklizna prostirka sa crno-belim dezenom odlično bi se uklopila uz pomenute elemente.

Praktični komadi nameštaja za moderno predsoblje

Neizostavni komad nameštaja, koji odgovara skoro svakoj prostoriji u domu jeste komoda, a moderan i praktičan model je komoda GARONA. Dostupna je u tri dezena - opak beloj, drvo dekoru artisan ili sivog hrasta.

Praktičan je izbor kao mesto za skladištenje, na njenu gornju površinu možete postaviti ram sa fotografijom ili sveću, a iznad komode okačite ogledalo, koje je istovremeno funkcionalan i estetski detalj. Pored komode bi se odlično uklopio i tabure LILI.

Birajte za vaše predsoblje adekvatne komade koji će se uklopiti u ambijent, kako bi to bio moderan i praktičan prostor koji će ostaviti divan prvi utisak na svakoga ko vas poseti i svakodnevno vam želeti najtopliju dobrodoščicu u dom.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Rustični dizajn enterijera predstavlja topao i ležeran stil i…
Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Prilikom uređenja dnevnog boravka, postoje komadi nameštaja koje…
Spavaća soba FRIULI - komfor i elegancija za potpuno opuštanje

Spavaća soba FRIULI - komfor i elegancija za potpuno opuštanje

Sama pomisao na spavaću sobu asocira na mir i odmor, a sobu iz snova…
Stilizovane komode za svaki ambijent doma

Stilizovane komode za svaki ambijent doma

Komode su veoma funkcionalni komadi nameštaja koji pored svoje…
Moderni kuhinjski ambijenti za najukusnije obroke

Moderni kuhinjski ambijenti za najukusnije obroke

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se