Proizvodi
Nazad na proizvode

Neodoljiva privlačnost savremenog nameštaja

Prilikom uređenja doma često sledimo ideju da želimo moderno opremljene ambijente, a da pri tome mislimo na savremeni dizajn enterijera.

Glavna razlika između modernog i savremenog nameštaja je u tome što se moderni dizajn nameštaja odnosi na arhitektonski stil koji je bio popularan u dva navrata, početkom i sredinom 20. veka, dok savremeni dizajn nameštaja pripada aktuelnom vremenskom periodu.

Savremeni nameštaj se takođe stalno menja, kako trendovi dolaze i odlaze, a moderan obično kombinuje upečatljivije boje kako bi stvorio snažan kontrast među komadima. Ukoliko ni sami niste pravili jasnu razliku između ova dva stila, u nastavku vam predstavljamo kako ih na najbolji način možete kombinovati u uređenju svog doma.

Neodoljiva privlačnost savremenog nameštaja

Ukoliko želite da vaš dnevni boravak bude u savremenom stilu, idealan odgovor za sve vaše zahteve je ugaona garnitura PREMIER, skladne forme i dizajna. Baršunasti materijal garniture sjajno će se uklopiti uz staklenu površinu klub stočića, a primeri poput poput klub stola LARA ili FREZIJA sa belom konstrukcijom prostor će dodatno osvežiti i uneti moderan duh.

Kako bi plava ugaona garnitura bila zaista poseban komad u enterijeru, potrebno je naglasiti je teksturom ili kontrastom, što možete postići tapetom sa paternom koja sadrži tonove iz ostatka enterijera i odličan je izbor za konstrastiranje. Najbolje bi bilo da se prilikom odabira podova odlučite za svetle tepihe jednostavnih šara koji će dodatno naglasiti garnituru i odvojiti je od poda.

Čak i u tradicionalnije uređene ambijente pomoću par komada nameštaja možete uneti dozu svežine i aktuelnog trenda. Ukoliko vaša trpezarija sadrži klasične komade nameštaja, poput vitrine BOHOL ili komode BOHOL, a želite da je osvežite i date joj dozu savremene elegancije, to možete učiniti dodavanjem trpezarijskih stolica LOUISE savremenog dizajna. Dodatni dekor ovih stolica je štep na zadnjoj strani naslona koji dozvoljava da se stolice odlično uklope i uz druge stilove u enterijeru.

 

Neodoljiva privlačnost savremenog nameštaja

Čak i predsoblja mogu pratiti aktuelne trendove. Ukoliko imate manje porostora na raspolaganju, raščistite prostor od većih zatvorenih plakara, a hodnik uredite kompozicijom savremenog nameštaja koji će doprineti na razigranosti i dobrom raspoloženju sa ulaza.

Predsoblje EASY sastoji se od gornjeg dela koji se kači na zid i sadrži ogledala, dok se donji deo sastoji od otvorene i zatvorene police. Predstavlja skladnu i zanimljivu kompoziciju na zidu, kojoj radi ravnoteže možete dodati i samostojeći čiviluk.

Neodoljiva privlačnost savremenog nameštaja

Čiviluk BREMEN pravo je rešenje za skladno i funkcionalno opremanje predsoblja manjih dimenzija. Za lakše obuvanje dodajte pleteni tabure koje neće zauzimati dodatni prostor za prolaz, a ukoliko je zid jednobojan, dodajte antikliznu prostirku sa zanimljivim paternom za dodatnu teksturu i šaru u prostoru.

Savremeni nameštaj svoj naglasak na funkcionalnosti pozajmljuje od modernog stila. Moderno može biti sinonim kada se opisuju mnoge stvari, ali u dizajnu, moderno od savremenog se prilično razlikuje. Moderan dizajn se odnosi na eru koja je prošla, dok je savremeni dizajn sve o sadašnjosti i budućnosti, a uz naše savete i u zavisnosti od toga koji stil vam se više dopada lako ćete ih kombinovati prilikom uređenja enterijera vašeg doma.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

U svetu dizajna enterijera, svaki detalj ima moć da transformiše…
Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

U zavisnosti od toga da li birate moderno dizajnirane ili klasične…
Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se