Proizvodi
Nazad na proizvode

Mali prostori, velike ideje!

Uređenje enterijera manjih prostornih performansi može da bude izazov, ali uz pravi pristup i najmanje kvadrature mogu oživeti i funkcionisati kao savršen životni ambijent.

Prostorije koje zahtevaju najviše angažovanja i promišljanja prilikom uređenja su  najčešće one u kojima je najveća frekventnost kretanja, kao što su dnevna soba i trpezarija sa kuhinjom.

Pri opremanju dnevne sobe manjih kvadratura treba birati svetle boje i materijale. Savršenu opciju predstavlja i multifunkcionalni nameštaj koji može poslužiti za više namena. Odabir nameštaja u svetlim nijansama, poput bele, bež ili svetlo sive, umnogome doprinosi vizuelnom osećaju većeg prostora. Upravo zbog toga odabrali smo ugaonu garnituru LONG, u bež dezenu, koja osvežava prostor, a pri tome je i izuzetno funkcionalna jer poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj obaranjem naslona, a poseduje i kutiju za odlaganje posteljine.

Mali prostori, velike ideje!

Neizostavan element dnevne sobe je i klub sto, a klub sto CORSICA u bogatoj teksturi dekora flastaf hrasta. Svojim svedenim dizajnerskim linijama i visoko podignutim nogarima pruža moderan i praktičan izbor za ovaj ambijent, unoseći toplinu i raskošnost prirodnih materijala.

Kao dodatno mesto za sedenje možete odabrati fotelju sa tabureom DOLLY u bež štofu, koja će svojim autentičnim dizajnom dati posebnu notu vašem prostoru. Odabir ove fotelje će doprineti izuzetnom osećaju komfora.

Mali prostori, velike ideje!

Rasvetom se dodatno oplemenjuje prostor, a odličan izbor za rasvetu je podna lampa SANDRA modernog i minimalističkog dizajna, u dekoru drveta. Uz ovaj odabir rasvete možete kombinovati dekorativnu korpu ATMOSPHERA od pruća.

Prostor možete obogatiti i dodatnom dekoracijom kao što je sveća ATMOSPHERA, vaza za cveće ili neka od dekorativnih jastučnica. Zavesa MOLY je uvek dobar izbor, jer obezbeđuje estetiku, a ne sprečava ulazak u prostor prirodnog izvora svetlosti. Za trenutke potpune relaksacije u večernjim satima ćebe ATMOSPHERA.

Kada birate trpezarijski sto za manje kvadrature, prvenstveno treba obratiti pažnju na funkcionalnost prostora, a zatim i na odabir pravih materijala kojima ćete dodatno otvoriti prostor. Trpezarijski sto HEAVEN predstavlja moderni enterijerski izraz i u ovom slučaju pravi izbor za estetski dopadljivo enterijersko i funkcionalno rešenje prostora. Minimalistički nogari u dekoru hrasta i staklena površina stola će značajno pomoći u vizuelnom otvaranju prostora.

Mali prostori, velike ideje!

Uz minimalističko rešenje trpezarijskog stola, važno je odabrati izbor atraktivne trpezarijske stolice u neutralnoj boji štofa, kao i natur dekoru nogara, koje doprinose komforu i funkcionalnosti.

Prostor možete svakako i dodatno dekorisati i uneti osvežavajuće detalje kao što su čaše za šampanjac LAL ili okrugli podmetač za sto SECRET DE GOURMET TOP u bež boji.

Kombinovanjem svetlijih paleta boja, praktičnog rasporeda nameštaja i pažljivo odabranih detalja možete transformisati čak i najmanje prostore da deluju prostranije. Pažljivo se posvetite uređenju vašeg enterijera, tako da estetski oplemenjuje prostor, ali istovremeno i pozitivno utiče na vaše raspoloženje i doživljaj doma.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Vitrine kao odraz stila i elegancije u svakom enterijeru

Vitrine kao odraz stila i elegancije u svakom enterijeru

Kada je opremanje enterijera u pitanju, pogotovo kada je reč o dnevnom…
Atraktivni dekori u fokusu vašeg dnevnog boravka - Regal CANTAL

Atraktivni dekori u fokusu vašeg dnevnog boravka - Regal CANTAL

Vreme u kome živimo iz dana u dan postavlja nove, više, standarde, u…
Elegancija i toplina u enterijeru uz nameštaj svetlih tonova

Elegancija i toplina u enterijeru uz nameštaj svetlih tonova

Uvođenje svetlih tonova u enterijer ne samo da vizuelno otvara…
SAVOIA - Spoj minimalizma i elegancije u vašem dnevnom boravku

SAVOIA - Spoj minimalizma i elegancije u vašem dnevnom boravku

Minimalistički stil je već duže vreme popularan u dizajnu enterijera,…
Ušuškajte ambijent udobnim i modernim foteljama

Ušuškajte ambijent udobnim i modernim foteljama

Sinonim za ušuškani kutak u domu, kao i udobnost, svakako su fotelje.…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se