Proizvodi
Nazad na proizvode

Mali kutak za uživanje na terasi

Bašte i terase su u letnjem periodu najlepša mesta za odmor posle napornog dana i savršen prostor za uživanje u ispijanju prve jutarnje kafe, obroku ili čitanju omiljene knjige.

Da biste kreirali svoju oazu za odmor i opuštanje, nije potrebno mnogo prostora, a čak i najmanji otvoreni prostori imaju ogroman potencijal za uređenje. Sa malo zelenila, baštenskim nameštajem i prigušenim svetlom, sve je moguće i možete kreirati ambijent iz snova.

Mali kutak za uživanje na terasi

Pri odabiru baštenskog nameštaja, važno je voditi računa da bude udoban, ali i da se uklopi u vaš lični stil, kao i ostatak ambijenta. Možete birati različite boje i materijale, a set koji bi se svojom jednostavnošću uklopio u skoro svaki prostor je set DUO. Ovaj set od masovnog drveta bukovine čine dve stolice povezane zajedničkim stočićem, tako da predstavlja i idealno mesto za odmor udvoje. Stolicama pripadaju i udobni jastuci, dok stočić ima i deo za odlaganje novina ili drugih sitnica koje bi upotpunile vaše uživanje.

Mali kutak za uživanje na terasi

Ukoliko ste ipak ljubitelj rustičnog stila, sjajan izbor za vaš kutak je baštenski set SEVILJA, koji čine dve stolice i sto metalne konstrukcije, a dodatno je praktičan zbog mogućnosti sklapanja i lakog odlaganja. Time štedite prostor, tako da je odlično rešenje i za male terase i balkone, ili odvojen kutak u okviru dvorišta. Kutak možete dodatno dekorisati prekrivačem DIAMOND, a sjajni detalji su i sveća u staklenoj posudi sa motivacionim natpisom i činija za posluženje.

Mali kutak za uživanje na terasi

Posebnu udobnost, kako na terasi, tako i unutar doma, pružiće vam ljuljaška PILOW. Čine je metalna konstrukcija i pleteni ratan, kao i jastuci, koji omogućuju maksimalnu udobnost, uživanje i relaksaciju. Pored ljuljaške, komad nameštaja koji je uvek dobrodošao, a predstavlja i dekorativni detalj jeste pleteni tabure, koji takođe može biti deo i unutrašnje dekoracije, ali i terase.

Nećete pogrešiti koji god set ili komad nameštaja da odaberete za uređenje vaše terase ili dvorišta, važno je samo da to bude prijatan i samo vaš kutak koji će vam priuštiti nezaboravne momente uživanja.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Garderoberi i ormari su osnovni komadi nameštaja za spavaću sobu,…
Uređenje TV kutka sa stilom

Uređenje TV kutka sa stilom

TV kutak je jedan od omiljenih delova svakog doma. Uglavnom ga…
Osvežite enterijer letnjim bojama

Osvežite enterijer letnjim bojama

Leto je pravi momenat da bojama osvežite prostor u kome živite, a…
Spavaća soba MODENA – dizajnersko osveženje uz dekor kašmira

Spavaća soba MODENA – dizajnersko osveženje uz dekor kašmira

Kako su prva asocijacija na spavaću sobu mir i opuštanje, tako su nam…
Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Dizajn nameštaja ima moć da transformiše naše domove u oaze udobnosti…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se