Proizvodi
Nazad na proizvode

Male police velike vrednosti

Kada uklonite prazničnu dekoraciju, životni prostor vam se odjednom može učiniti monotonim. Idealna rešenja za ovakvu situaciju su mali komadi nameštaja, koji vam omogućuju da brzo i lako ispunite prazninu koja je nastala.

Idealna rešenja za ovakvu situaciju su mali komadi nameštaja, koji vam omogućuju da brzo i lako ispunite prazninu koja je nastala. Jedno od takvih rešenja, koje ne zahteva ni veliki budžet, ni napor pri postavljanju, a istovremeno potpuno menja atmosferu, su otvorene i zidne police malih dimenzija. Evo šta predlažu vaši dizajneri na klik.

Ukoliko vam se čini da je zid iznad tv police ili regala pomalo prazan, verovatno ste u pravu. Naše dizajnerke predlažu da dodate nešto veću Zidnu policu VKS-80029V.

Dekor police uskladite sa dekorom ostalog nameštaja, a za koloritno razvedravanje ambijenta koristite dekoraciju svetlijih tonova.

Ova polica prvenstveno treba da ima estetsku funkciju ali je u sobama manje kvadrature iskoristite još pametnije. Pretvorite je u mini biblioteku, recimo... A kako je sama polica zanimljivog dizajna i bez dekoracije, sa potpunim akcentovanjem funkcionalnosti, ne gubi na estetici.

Još dinamičnija varijanta bi bila postavljanje dve manje police. Možete kombinovati Zidnu policu VKS-80027M i Zidnu policu VKS-80029M, ili Zidnu policu VKS-80053 sa Zidnom policom VKS-80054. Predlog dizajnerki je da ih postavite dijagonalno, pojačavajući tako dinamiku prostora. Ukoliko želite još dinamičniji ambijent savet je da se drvo dekor polica kombinuje sa naeštajem u beloj boji, pa tako iznad bele Komode DUERO 3K2F stavite Zidnu policu VKS-80043 i Zidnu policu VKS-80049.

Podsetimo i na još jednu veliku prednost ovih zidnih polica: za odlaganje koristite površinu zida, a ne poda.

Poput zidnih i otvorene police mogu mnogo da pomognu, kada je reč o istovremenom odlaganju i dekorisanju. Njih ćete još lakše postaviti i naravno podjednako lako premestiti, kada god poželite promenu u prostoru. Stvar je vašeg izbora i usklađivanja sa prostorom, da li ćete birati vertikalnu Otvorenu policu VKS-80030 ili horizontalnu Otvorenu policu VKS-80059.

Kako su nam ovog puta tema mali komadi nameštaja velike funkcionalnosti posebno preporučujemo Klub sto VKCT-50091, koji se može koristiti i za odlaganje sitnica. Dizajnerke kažu da bi bilo najbolje da ga postavite uz bočnu stranu kreveta ili garniture u dnevnoj sobi, a savršen je i za deciju i spavaću.

Za ljubiteje svetlih prostora predlažemo belu Otvorenu policu SIDER-1, koja će se posebno dopasti poštovaocima minimalizma. I ovim policama je idealno mesto uz bočne starne ležaja ili garniture. Tu je njihova uloga za odlaganje i  izlaganje dopunjena još jednom. Naime, gornju ploču možete da koristite kao mali sto. Ukoliko ipak naginjete ka skandinavskom stilu dopašće vam se Otvorena polica VKS-80055 i Otvorena polica VKS-80056 u kombinaciji bele i natur.

I da zaključimo. Lako se uklapaju, lako im se menja namena i pozicija, bitno utiču na atmosferu i kreiranje ambijenta i pravi su primer kada malo vredi mnogo!

Za nove predloge zapratite naš YouTube kanal i vidimo se u novom vlogu!

 

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Dekoracija enterijera kao lični pečat

Dekoracija enterijera kao lični pečat

Detalji u enterijeru ostavljaju najsnažniji utisak o onima koji žive u…
Dečije sobe - Čarobno mesto velikih snova

Dečije sobe - Čarobno mesto velikih snova

Uređenje dečije sobe je veliki zadatak, ali pre svega treba da bude…
Idealno rešenje za TV kutak

Idealno rešenje za TV kutak

Televizor čini centralni deo skoro svakog dnevnog boravka ili spavaće…
Spavaća soba VARADERO - Moderan monohromatski enterijer za mlađe i starije

Spavaća soba VARADERO - Moderan monohromatski enterijer za mlađe i starije

Monohromatski stil u uređenju enterijera je sve popularniji, jer čini…
REBELO - Soba za vaše tinejdžere

REBELO - Soba za vaše tinejdžere

U adolescentskom dobu mladi ljudi često istražuju svoje ukuse, kako u…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se