Proizvodi
Nazad na proizvode

Kreirajte inspirativan kutak za rad od kuće

Rad od kuće mnogima je postao standardni način rada, a većini je makar povremena opcija.

Komfor je svakako veći kada ste kod kuće i predstavlja dodatnu pogodnost, ali veoma je važno da imate svoj odvojeni radni kutak, kako biste bili produktivniji. Inspirativan dizajn prostora za rad ima ogroman uticaj na produktivnost i kreativnost.

Pozicija radnog kutka je izuzetno važna. Trudite se da to ne bude trpezarija, na primer, kako biste mogli potpuno da se fokusirate na radne zadatke. Pronađite miran prostor u kući, po mogućnosti sa malo više prirodnog svetla, gde se možete istovremeno osećati opušteno i produktivno, a idealno bi bilo pored prozora.

Radni sto je svakako najvažniji element, a sjajno rešenje je radni sto PACO 145, koji pored standardne radne površine sadrži fioku i par polica koje su veoma praktične, a pružaju jak i upečatljiv detalj u samom dizajnu stola. Pored kombinacija artisan hrasta i grafit sive, dostupan je i u kombinaciji artisan hrasta i bele, ukoliko se takav dekor više uklapa u ostatak odabranog ambijenta.

Kreirajte inspirativan kutak za rad od kuće

Uz ovakav radni sto možete dodati kancelarijsku stolicu u boji detalja radnog stola, poput kancelarijske stolice CX0898M u sivom štofu, a praktičnosti kutka mogu doprineti i manje zidne police. Možete da odaberete police JULIET 50x15 i JULIET 50x14, koje su zgodne za dekoraciju i odlaganje sitnica. Dekoracija poput dekorativne metalne korpe sa drvenom drškom, modernog dizajna, može biti odlična za odlaganje dodatnih sitnica, ili časopisa na primer, a istovremeno je lep dekorativni detalj.

U zavisnosti od delatnosti kojom se bavite, možda vam je potrebna veća radna površina na koju možete smestiti više ekrana, pa ćete se verovatno opredeliti za radni sto veće dubine. Takođe, ako često radite sa mnogo dokumenata oko sebe, značilo bi vam da imate dovoljno prostora na stolu da ih rasporedite na organizovan način, što je još jedan od pravih razloga za ovakvu opciju.

Za ljubitelje nešto klasičnijih modela, idealno rešenje bio bi ambijent opremljen kolekcijom KORA, koja pored elemenata za uređenje dnevnog boravka, ima i radni sto KORA, dostupan u dva dezena. Kako bi upotpunili ambijent, savršeno uklopiva fotelja RETRO LUX u zelenom štofu može biti deo jedne klasično uređene radne sobe. Kancelarijska fotelja NF-1398 u eko bordo štofu biće vam udobna tokom rada, ali i estetski privlačna i uklapa se u ovaj elegantno stilizovani ambijent. Dekoracija na stolu dodatno će utopliti atmosferu, a sjajan odabir su stoni sat i uvek potreban ram za omiljenu fotografiju.

Kreirajte inspirativan kutak za rad od kuće

Za ambijente gde je radni kutak potreban, a nema mnogo prostora na raspolaganju, radni sto poput radnog stola BRAGANCA je idealno rešenje za opremanje baš takvog prostora. Funkcionalnost mu je svakako glavna prednost, jer sadrži prostor za skladištenje, ali i radnu površinu koja ima mogućnost sklapanja i uštede prostora. Površina koja je iznad radne površine može poslužiti kao pomoćna za par omiljenih knjiga, omiljene sveće ili možda pribor za crtanje i pisanje.

Kreirajte inspirativan kutak za rad od kuće

Uz ovakav radni sto možete da odaberete klasičnu kancelarijsku ili možda trpezarijsku stolicu, koju ćete dekorisati jastukom sa dekorativnom jastučnicom u interesantnom dezenu. Za odlaganje dodatnih sitnica pogodna je otvorena polica TOMAR 5, na koju možete pre svega odložiti knjige, ali i dodatne sitnice i dekoraciju. Tabure KOKO biće sjajan dekorativan element koji će ulepšati ovaj sladak radni kutak, a koji će ujedno uvek naći pravu namenu u domu.

Radni kutak zaista može dodatno da inspiriše i doprinese produktivnosti, zato se potrudite da svoj kutak kod kuće uredite tako da rad u njemu bude pravo uživanje, a pažljivo odabrani komadi nameštaja, kao i dodatna dekoracija pomoći će vam u tome.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Uredite i dekorišite predsoblje na idealan način

Uredite i dekorišite predsoblje na idealan način

Jedna od prostorija kojoj se često prilikom preuređenja ili…
Kreirajte inspirativan kutak za rad od kuće

Kreirajte inspirativan kutak za rad od kuće

Rad od kuće mnogima je postao standardni način rada, a većini je makar…
Primena kontrasta za osveženje enterijera

Primena kontrasta za osveženje enterijera

Osveženje enterijera možete postići na više različitih načina, a…
TV police po meri vašeg doma

TV police po meri vašeg doma

Dnevni boravak najčešće uređujemo po segmentima, gde svaki ima svoju…
Savremeni nameštaj za maksimalno iskorišćen prostor u domu

Savremeni nameštaj za maksimalno iskorišćen prostor u domu

Želja svih nas prilikom uređenja doma je da ambijenti budu maksimalno…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se