Proizvodi
Nazad na proizvode

Kreirajte idealan radni kutak za vaše školarce i studente

Namenski prostor za učenje je veoma koristan i pravi izbor za školarce i studente koji se teško fokusiraju.

Iako mladi često preferiraju da uče i čitaju u krevetu ili sedeći na kauču/fotelji, radni sto i stolica bi ipak bili bolje rešenje za uspešno savladavanje gradiva. Da bi bio efikasan, važno je da prostor za učenje bude udoban, jer takvo radno okruženje za učenje ima mnoge prednosti za učenike.

Kutak za učenje može se personalizovati na različite načine - dodavanjem zavesa, polica, fotografija, sata, umetničkih dela, biljaka, dekorativnih figurica... Tabla za podsetnike takođe može učiniti prostor ličnijim, a istovremeno je korisna i za bolju organizovanost obaveza.

Kreirajte idealan radni kutak za vaše školarce i studente

Dečija soba MITO je sjajno rešenje za opremanje sobe i za decu i mlade, a određeni elementi su pogodni i za opremanje radne sobe za svakoga kome je potreban nameštaj za ovu namenu. Sadrži sve elemente potrebne za opremanje ambijenta bilo dečije, bilo radne sobe, i svojim dekorom lako će se uklopiti u opremanje dečijeg ambijenta sa detaljima u jarkim bojama, a isto tako će biti odlična i tinejdžerska soba, kada se zidovi mogu prekrečiti u neku neutralnu boju, uz odgovarajuću propratnu dekoraciju.

Kolekciju čini više funkcionalnih elemenata, koji se mogu uklopiti u enterijeru, ali i birati zasebno kao pojedinačni komadi: noćni ormarić MITO (koji se savršeno može uklopiti uz bilo koji krevet u dekoru sivog hrasta), ormar MITO 2K, polica za knjige MITO 90, komoda MITO 4F, radni sto MITO 130, kao i zidna polica MITO 130.

Kod opremanja radnog prostora za najmlađe školarce, važno je da ambijent bude njima zanimljiv, a da ipak  nema previše stvari koje će im odvući pažnju. Najbolje je da sto okrenete ka zidu, umesto ka prozoru, kako bi im pogled što manje lutao. Prostor možete dekorisati njihovim omiljenim fotografijama i uspomenama, a ne zaboravite adekvatnu stonu lampu i zidni sat koji će im biti od velike koristi i sl.

Kod kreiranja radnog kutka za tinejdžera, važno je da i njima pružite slobodu da svoj kutak opreme kako bi želeli i daju mu svoj lični pečat. Kombinacija boja bi trebalo da istovremeno bude prilagođena uzrastu i sofisticirana.

Kreirajte idealan radni kutak za vaše školarce i studente

Najbolje je imati puno polica na raspolaganju koje će im pomoći da im život bude organizovan i naravno da sve to izgleda dobro. Kombinovanjem radnog stola BLETCHLEY i otvorene police TOMAR dobija se dovoljan broj polica za odlaganje.

Kompjuter sto BLETCHLEY u dekoru artisan hrasta, predstavlja idealno rešenje za opremanje radnog kutka, jer pored izuzetno privlačne estetike poseduje i izraženu funkcionalnost. Praktično postavljene otvorene i zatvorene police, kao i jedna fioka, daju dosta prostora za odlaganje, dok radna površina ističe njegov komfor i daje dovoljno prostora za rad.

Pored dekora artisan hrasta, kompjuter sto BLETCHLEY, kao deo novog asortimana Forma Ideale, dostupan je i u belom dekoru i u crnom dekoru, oba podjednako privlačna za mlade.

S obzirom na to da tinejdžeri dosta vremena provode na radnoj stolici, kako zbog učenja, tako i na računaru, važno je odabrati udobnu stolicu koja će dati pravilnu podršku telu u razvoju. Kompjuter stolica CANYON FR obezbeđuje udobnost i komfor koji je neophodan za višečasovno sedenje za računarom ili radnim stolom, pa je samim tim odličan izbor za radni kutak vašeg tinejdžera.

Studenti uglavnom imaju već redovan prostor za učenje u čitaonici ili biblioteci, ali svakako je korisno da imaju efikasan radni ambijent i za učenje kod kuće. Najbolje je da prostor za učenje bude istovremeno efikasan i inspirativan, kao i da da lični pečat, što mogu biti knjige, dekorativne sitnice, markeri i ostalo potrebno za samo učenje.

Kreirajte idealan radni kutak za vaše školarce i studente

Radni kutak možete oplemeniti i tapetom koja će popuniti prazni zid iznad stola i dodati dinamiku prostoru.

Radni sto CT-1409B je praktično, moderno i elegantno rešenje za opremanje radne sobe, a svojim dekorom odlično će se istaći na bilo kom akcentnom zidu. Pored standardne radne površine poseduje i otvorene police, tako da je i veoma praktičan za odlaganje važnih predmeta koji su uvek potrebni pri ruci u radnom prostoru.

Za dodatno osveženje kutka možete dodati i zidnu policu JOLIET modernog dizajna, a odlikuju je funkcionalnost i atraktivnost, kao i odlična uklopivost u enterijere.

Deca i tinejdžeri provode dosta vremena u svom radnom kutku, a način na koji je organizovan deo za učenje može uticati na njihovo raspoloženje, energiju, pa čak i nivo produktivnosti. Ne morate da imate mnogo znanja o dizajnu enterijera kako biste im poboljšali prostor za učenje. Bez obzira na to da li su u pitanju prvi radni stolovi za najmlađe školarce, ili za tinejdžere i studente, možete kreirati sjajan radni kutak koji će ih inspirisati da ostvare sjajne rezultate i ispune svoje ciljeve.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Ugaone garniture za moderan ambijent dnevnog boravka

Prilikom uređenja dnevnog boravka, postoje komadi nameštaja koje…
Spavaća soba FRIULI - komfor i elegancija za potpuno opuštanje

Spavaća soba FRIULI - komfor i elegancija za potpuno opuštanje

Sama pomisao na spavaću sobu asocira na mir i odmor, a sobu iz snova…
Stilizovane komode za svaki ambijent doma

Stilizovane komode za svaki ambijent doma

Komode su veoma funkcionalni komadi nameštaja koji pored svoje…
Moderni kuhinjski ambijenti za najukusnije obroke

Moderni kuhinjski ambijenti za najukusnije obroke

Udobnost i komfor uz moderne i praktične fotelje

Udobnost i komfor uz moderne i praktične fotelje

Fotelje su kao komad nameštaja uglavnom asocijacija za dodatno mesto…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se