Proizvodi
Nazad na proizvode

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

U današnjem svetu gde je funkcionalnost podjednako važna kao i estetika, komode su ključni elementi uređenja doma koji nude spoj praktičnosti i stila.

Kada je u pitanju opremanje spavaće sobe ili dnevnog boravka, odabir prave komode je odluka koja može značajno uticati i na funkcionalnost i na estetiku jednog prostora. Ono što posebno može doprineti atraktivnosti komode je njen dekor izrade, a u novoj kolekciji pločastog nameštaja Forma Ideale za 2024. godinu, dekor kašmira, sam ili u kombinaciji sa drugim dekorima, pravo je osveženje i doprinosi posebnom vizuelnom identitetu stilizovanog ambijenta.

Komoda može imati namenu skladištenja garderobe, raznih sitnica, a ujedno nudi i površinu za omiljene detalje poput ramova sa fotografijama, cveća, sveća, dekorativnih figurica... Možete birati  komodu u okviru sistema elemenata ili zasebno kao element koji će upotpuniti kutak uz udobnu fotelju ili tabure.

Komoda BELFORT 2K3F iz istoimenog sistema elemenata, u kombinaciji kašmir dekora i artisan hrast folije, doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta i neophodan je i veoma praktičan element u svakom ambijentu spavaće sobe. Odlično raspoređen upotrebni prostor čine tri praktične fioke u desnom delu, kao i zatvoreni pregradni deo sa leve strane. Uklopiva je uz dekor kašmira drugih komada nameštaja, kao i artisan hrasta.

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Ambijent možete upotpuniti foteljom NAVARA u sivom štofu, a u centralnoj poziciji kutka ili ipak kao  pomoćni stočić pored fotelje odlično se uklapa i klub sto LISA, dostupan u više dekora.

Na stočić, kao i gornju površinu komode možete dodati dekorativne sitnice poput veštačkog cveća u saksiji, sveće u staklenoj posudi, veštačko cveće u epruveticama...

Lepi, a istovremeno i korisni detalji u ambijentu bili bi i podna lampa SANDRA, kao i zavesa LOUIS ATMOSPHERA.

Još jedna komoda koja zbog svoje funkcionalnosti i dizajna može biti idealni detalj u ambijentu jeste komoda SAVOIA u kombinaciji kašmir dekora i kašmir folije. Odlikuje je funkcionalno raspoređen upotrebni prostor koji čine dva zatvorena pregradna dela i tri praktične fioke. Deo je sistema elemenata SAVOIA za opremanje dnevne sobe koji ispunjava svakodnevne životne i ambijentalne potrebe, ali lako može upotpuniti i ostaviti utisak u kutku jedne trpezariji ili spavaće sobe.

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Detalji dekoracije koji se savršeno uklapaju uz komade iz ove kolekcije jesu podna lampa, fenjer ili slični detalji koji su u crnom dekoru.  Kako biste kreirali savršen kutak za čitanje, neka deo ovog ambijenta bude i fotelja ALBA u sivom štofu, a njene zaobljene dizajnerske linije čine je izuzetno atraktivnim izborom.

Dekor kašmira idealan je kao nežna i moderna linija jednog prostora, tako da bi se komoda BREST, u istom dekoru, odlično uklopila u ambijent. Dostupna je i u belom dekoru, a odlikuju je detalji poput crnih ručica i nogara, reljefno definisanih frontova na fiokama.

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Ambijent može biti upotpunjen dekorativnim detaljima poput ogledala ATMOSPHERA sa crnim ramom, stone lampe i veštačkim cvećem ili rama za fotografije.

Prema najnovijim trendovima u dizajnu komoda, jasno je da ovi komadi nameštaja nisu samo praktični elementi za skladištenje, već i izrazi individualnog stila i estetike. Sa sve većim fokusom na multifunkcionalnost i minimalizam, komode postaju sve više prilagođene i za male prostore, pružajući efikasno rešenje za organizaciju i estetski doprinos enterijeru, a inovativni dekori čine ih najposebnijim komadima nameštaja u ambijentima doma.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

U odabiru trpezarijskog stola za vaš dom, estetika i funkcionalnost…
Mali prostori, velike ideje!

Mali prostori, velike ideje!

Uređenje enterijera manjih prostornih performansi može da bude izazov,…
Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

U današnjem svetu gde je funkcionalnost podjednako važna kao i…
Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Kada bi trebalo da odaberemo omiljenu prostoriju za uživanje u domu,…
Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

U svetu dizajna enterijera, svaki detalj ima moć da transformiše…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se