Proizvodi
Nazad na proizvode

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

U današnjem svetu gde je funkcionalnost podjednako važna kao i estetika, komode su ključni elementi uređenja doma koji nude spoj praktičnosti i stila.

Kada je u pitanju opremanje spavaće sobe ili dnevnog boravka, odabir prave komode je odluka koja može značajno uticati i na funkcionalnost i na estetiku jednog prostora. Ono što posebno može doprineti atraktivnosti komode je njen dekor izrade, a u novoj kolekciji pločastog nameštaja Forma Ideale za 2024. godinu, dekor kašmira, sam ili u kombinaciji sa drugim dekorima, pravo je osveženje i doprinosi posebnom vizuelnom identitetu stilizovanog ambijenta.

Komoda može imati namenu skladištenja garderobe, raznih sitnica, a ujedno nudi i površinu za omiljene detalje poput ramova sa fotografijama, cveća, sveća, dekorativnih figurica... Možete birati  komodu u okviru sistema elemenata ili zasebno kao element koji će upotpuniti kutak uz udobnu fotelju ili tabure.

Komoda BELFORT 2K3F iz istoimenog sistema elemenata, u kombinaciji kašmir dekora i artisan hrast folije, doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta i neophodan je i veoma praktičan element u svakom ambijentu spavaće sobe. Odlično raspoređen upotrebni prostor čine tri praktične fioke u desnom delu, kao i zatvoreni pregradni deo sa leve strane. Uklopiva je uz dekor kašmira drugih komada nameštaja, kao i artisan hrasta.

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Ambijent možete upotpuniti foteljom NAVARA u sivom štofu, a u centralnoj poziciji kutka ili ipak kao  pomoćni stočić pored fotelje odlično se uklapa i klub sto LISA, dostupan u više dekora.

Na stočić, kao i gornju površinu komode možete dodati dekorativne sitnice poput veštačkog cveća u saksiji, sveće u staklenoj posudi, veštačko cveće u epruveticama...

Lepi, a istovremeno i korisni detalji u ambijentu bili bi i podna lampa SANDRA, kao i zavesa LOUIS ATMOSPHERA.

Još jedna komoda koja zbog svoje funkcionalnosti i dizajna može biti idealni detalj u ambijentu jeste komoda SAVOIA u kombinaciji kašmir dekora i kašmir folije. Odlikuje je funkcionalno raspoređen upotrebni prostor koji čine dva zatvorena pregradna dela i tri praktične fioke. Deo je sistema elemenata SAVOIA za opremanje dnevne sobe koji ispunjava svakodnevne životne i ambijentalne potrebe, ali lako može upotpuniti i ostaviti utisak u kutku jedne trpezariji ili spavaće sobe.

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Detalji dekoracije koji se savršeno uklapaju uz komade iz ove kolekcije jesu podna lampa, fenjer ili slični detalji koji su u crnom dekoru.  Kako biste kreirali savršen kutak za čitanje, neka deo ovog ambijenta bude i fotelja ALBA u sivom štofu, a njene zaobljene dizajnerske linije čine je izuzetno atraktivnim izborom.

Dekor kašmira idealan je kao nežna i moderna linija jednog prostora, tako da bi se komoda BREST, u istom dekoru, odlično uklopila u ambijent. Dostupna je i u belom dekoru, a odlikuju je detalji poput crnih ručica i nogara, reljefno definisanih frontova na fiokama.

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Ambijent može biti upotpunjen dekorativnim detaljima poput ogledala ATMOSPHERA sa crnim ramom, stone lampe i veštačkim cvećem ili rama za fotografije.

Prema najnovijim trendovima u dizajnu komoda, jasno je da ovi komadi nameštaja nisu samo praktični elementi za skladištenje, već i izrazi individualnog stila i estetike. Sa sve većim fokusom na multifunkcionalnost i minimalizam, komode postaju sve više prilagođene i za male prostore, pružajući efikasno rešenje za organizaciju i estetski doprinos enterijeru, a inovativni dekori čine ih najposebnijim komadima nameštaja u ambijentima doma.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Garderoberi i ormari su osnovni komadi nameštaja za spavaću sobu,…
Uređenje TV kutka sa stilom

Uređenje TV kutka sa stilom

TV kutak je jedan od omiljenih delova svakog doma. Uglavnom ga…
Osvežite enterijer letnjim bojama

Osvežite enterijer letnjim bojama

Leto je pravi momenat da bojama osvežite prostor u kome živite, a…
Spavaća soba MODENA – dizajnersko osveženje uz dekor kašmira

Spavaća soba MODENA – dizajnersko osveženje uz dekor kašmira

Kako su prva asocijacija na spavaću sobu mir i opuštanje, tako su nam…
Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Dizajn nameštaja ima moć da transformiše naše domove u oaze udobnosti…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se