Proizvodi
Nazad na proizvode

Kolekcija CORSICA – savremeni trendovi u dizajnu nameštaja

Drvo dekori sa izraženom teksturom, ne samo što ne izlaze iz mode, već su iz godine u godinu deo nezaobilaznih trendova u dizajnu nameštaja. Sa druge strane, trendovima pripadaju i sistemi elemenata, odnosno kolekcije nameštaja za opremanje ambijenata doma, jer omogućavaju da primenite istu estetiku, kao i jasno profilisanu dizajnersku liniju u ambijentu koji uređujete.

Postoji veliki broj kolekcija koje nude nameštaj za opremanje kompletnih ambijenata, ali se zbog većeg broja elemenata u sistemu, neki od njih, mogu postaviti i u vezane prostorije, poput trpezarije, predsoblja, a neki od elemenata čak i u ambijent spavaće sobe. Još jedan takav primer deo je novog asortimana Forma Ideale, sistem elemenata CORSICA, koji je sačinjen od osam elemenata -TV police CORSICA TV 170, TV police CORSICA TV 190, zidne police CORSICA ZP, vitrine CORSICA 1K VS1, vitrine CORSICA 2K VS1, vitrine CORSICA 2K VS2, komode CORSICA 3K4F i klub stola CORSICA.

Sistem elemenata CORSICA za opremanje dnevnog boravka odlikuje se svedenim dizajnerskim linijama, što omogućava isticanje raskošne teksture rustičnog dekora flagstaf hrasta, obogaćenog crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima.

Kolekcija CORSICA – savremeni trendovi u dizajnu nameštaja

Kada je dnevni boravak u pitanju, pogotovo za opremanje prostorije veće kvadrature, ovaj sistem je idealna opcija, baš zato što sadrži više različitih elemenata lakih za kombinovanje, da li jednih sa drugim ili dodavanjem nekih komada nameštaja zasebno.

Vitrina CORSICA 2K VS1 je komad nameštaja koji najčešće biramo za dnevni boravak, ili ipak kao pomoćni element u odvojenom kutku trpezarije, dok je u slučaju manje dnevne sobe možete iskoristiti kao praktičan dodatak predsoblju. Kao i ostatak kolekcije, vitrine su izrađene od dekora hrasta, zajedno sa metalnim detaljima poput crnih stopica i ručica, a za zastakljene delove postoji i mogućnost dodavanja rasvete.

Ambijent dnevnog boravka možete upotpuniti i klub stolom CORSICA koji će biti praktičan za posluženje i odlaganje raznih sitnica.

Kolekcija CORSICA – savremeni trendovi u dizajnu nameštaja

Neizostavni deo svakog dnevnog boravka jeste TV polica, pa u zavisnosti od plana rasporeda nameštaja, kao i kvadrature odabranog prostora, možete birati između dve TV police u kolekciji - TV police CORSICA TV 170 i TV police CORSICA TV 190.

Obe sadrže otvorene i zatvorene elemente, a razlikuju se po dimenzijama. Odlična opcija za sitnice i dekoraciju jeste i zidna polica CORSICA ZP iz iste kolekcije, koja je takođe izrađena od dekora flagstaf hrasta i mat crne.

Kolekcija CORSICA – savremeni trendovi u dizajnu nameštaja

Za opremanje omiljenog kutka u delu dnevnog boravka ili možda kao dodatak trpezariji, predsoblju ili spavaćoj sobi, izdvaja se komoda CORSICA 3K4F kao idealno rešenje. Kao i ostatak kolekcije odlikuju je jasno definisane dizajnerske linije, što omogućava isticanje raskošne teksture rustičnog dekora flagstaf hrasta, obogaćenog crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima, dok ceo dizajn naglašavaju visoki nogari koji ovom sistemu daju autentičnost. Upotrebni prostor je funkcionalno raspoređen i čine ga četiri praktične fioke i dva zatvorena dela.

Elementi iz kolekcije CORSICA svakako će svojim izgledom i funkcionalnošću doprineti modernom izgledu vašeg enterijera, a vi, prema kvadraturi i prostornim performansama vašeg doma, odaberite one koji se najbolje uklapaju u ambijent. I naravno, ne zaboravite da pogledate šta je sve to NOVO u asortimanu Forma Ideale u kolekciji pločastog i tapaciranog nameštaja za 2023.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

U odabiru trpezarijskog stola za vaš dom, estetika i funkcionalnost…
Mali prostori, velike ideje!

Mali prostori, velike ideje!

Uređenje enterijera manjih prostornih performansi može da bude izazov,…
Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

U današnjem svetu gde je funkcionalnost podjednako važna kao i…
Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Kada bi trebalo da odaberemo omiljenu prostoriju za uživanje u domu,…
Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

U svetu dizajna enterijera, svaki detalj ima moć da transformiše…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se