Proizvodi
Nazad na proizvode

Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Nijansa koja u enterijeru deluje smirujuće i asocijacija je na mir i prirodu jeste zelena. Osvežava ambijent u kome je zastupljena, a istovremeno i oslobađa od stresa.

Zelena se lepo kombinuje sa čitavim spektrom boja, od smelih i intenzivnijih, svetlih, do umirujućih pastelnih, a u nastavku teksta otkrivamo na koje sve načine je možete kombinovati u uređenju modernog enterijera.

Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Za boju zidova u dnevnom boravku zelena je odličan izbor, a u kreiranju prirodnog ambijenta pomoći će vam sistem elemenata BRETAGNA, u kombinaciji dekora artisan hrasta sa segmentima u dekoru bele lak folije, koji unosi osvežavajuću estetiku. Za ambijent vašeg dnevnog boravka možete odabrati upravo one elemente koji su vam najpotrebniji, kako ne biste opteretili prostor nameštajem.

Svakoj dnevnoj sobi je potrebna TV polica, a predlog naših dizajnera enterijera je TV polica BRETAGNA TV 150, koju čine dva bočna zatvorena segmenta, praktična fioka, kao i otvorena polica, dok su drvene ručice na elementima takođe privlačan detalj. Zidna polica odlično bi išla uz zeleni zid, dok frontovi u beloj lak foliji, na svim elementima, daju potreban kontrast, osvežavaju i otvaraju prostor.

Vitrina BRETAGNA 1K VS1 praktičan je dodatak u ambijentu, a njenoj funkcionalnosti doprinosi praktično raspoređen upotrebni prostor. Postoji i mogućnost dodavanja rasvete, što bi doprinelo dodatnoj eleganciji i ambijentalnom utisku.

Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Zelena je uvek odlična podloga za uvođenje još prirodnih elemenata i materijala u prostor, pa bi floralna slika sa drvenim ramom, bila odličan dekorativni detalj na zidu.

Vitrina BRETAGNA 2K VS1 je komad koji istovremeno doprinosi i funkcionalnosti i estetici u prostoru. Lak bela daje potreban kontrast, a gornja površina je odličan prostor za detalje poput vaze sa prirodnim cvećem, ili, ukoliko se za to odlučite, veštačkim cvećem magnolia.

Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Dekorativni detalj na TV polici, poput stone lampe JULIA, može biti veoma zanimljiv, a dodatno će osvetliti tamnozeleni zid.  

Takođe, svetlije nijanse, poput bež i krem, doprineće osveženju ambijenta, a pravi dodatak u ovoj boji je tabure LILI, praktičan komad nameštaja koji nikada nije višak i koji može poslužiti i kao klub sto. Usklađena sa nijansama nameštaja odlično bi se uklopila i korpa za odlaganje ATMOSPHERA, koja je odličan izbor za odlaganje časopisa, knjiga, jastučića, i čiji se dekor poklapa sa dominantnim drvo dekorom u prostoriji.

Izbor neke od nijansi zelene za enterijer, uvek je pravi potez koji će doprineti svežem izgledu i opuštajućoj atmosferi u vašem domu. Možete je, prema našem savetu, koristiti za boju zidova, pa uz tu boju kombinovati ostale komade nameštaja, ili dodatno kroz dekorativne detalje. Važno je da na kraju to bude ambijent koji će biti vaše omiljeno mesto za odmor.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…
Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Nameštaj u drvo dekoru predstavlja jednu od vanvremenskih, pa tako i…
Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…
Trpezarija za moderne enterijere

Trpezarija za moderne enterijere

Raznovrsnost u izboru nameštaja za uređenje doma može ponekad biti i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se