Proizvodi
Nazad na proizvode

Klub stolovi koji daju karakter enterijeru

Kada se bavite uređenjem doma, posebno dnevnog boravka, jedna od najvažnijih odluka koje morate doneti jeste izbor klub stola.

On je nezaobilazni komad nameštaja koji doprinosi karakteru dnevne sobe i uglavnom je smešten u centralnom delu prostorije, a osim za kafu i posluženje, idealno je mesto za časopis, daljinski upravljač i razne sitnije stvari koje usput ostavimo na njemu.

Visina stočića trebalo bi da bude približno jednaka visini vašeg sedišta na kauču. Ukoliko imate standardni horizontalni kauč, preporučujemo da vaš izbor bude ovalni ili pravougaoni sto, a za ugaone garniture se preporučuje okrugli ili kvadratni stočić. Naravno, ovih pravila se ne treba uvek striktno držati, važno je i da pratite sopstveni instinkt.

Klub stolovi koji daju karakter enterijeru

Izbor između kvadratnog, pravougaonog, okruglog ili ovalnog stočića za kafu često se svodi na dužinu i slobodan prostor potreban oko njega. Ovalni ili okrugli sto su uvek dobra alternativa pravougaonom stolu. Manja je površina za odlaganje, ali prostor oko njega je oslobođen za lakše kretanje, što je idealno za skučene prostore. Ovalni stolovi, poput klub stola M21 70x50 prikladniji su za društvo i goste, jer omogućavaju okupljanje oko njega.

U dizajnu enterijera još uvek su aktuelni setovi od nekoliko stočića koji se lepo spajaju, naravno ukoliko vam prostor to omogućava. Ukoliko želite da ispoštujete ovaj trend, možete u svoj ambijent uklopiti klub sto ATRIA fi 32x40 i klub sto ATRIA fi 45x42, koji sjajno deluju zajedno i doprinose izgledu enterijera.

Možete takođe uklapati i stolove slobodnog oblika koji se ne uklapaju ni u jedan standardizovani oblik, ali doprinose dinamici prostora. Okrugle ivice i organski oblici su veoma aktuelni trend.

Klub stolovi koji daju karakter enterijeru

Kada govorimo o praktičnosti, pravougaoni stočići su definitivno prvi na listi i nude najviše korisnog prostora, a pružaju i lep, simetričan izgled vašem životnom prostoru. Odličan izbor ovakvog tipa klub stola, koji ne zauzima previše prostora je klub sto UNION 90x50. Poseduje i donju policu koju možete koristiti za odlaganje časopisa i daljinskih upravljača za sve vaše uređaje. Klub sto SORENTO mini takođe je lepo rešenje.

Ukoliko sofa u vašem dnevnom boravku ima visoke, tanke nogare, razmislite o stolu koji je kutijastog, popunjenog oblika ili ima kraće krupnije nogare.  Sa druge strane, ako vaš kauč nema vidljive nogare, izaberite stočić za kafu sa višim, tanjim nogarima.

Vaš izbor ne moraju biti samo klub stolovi tradicionalnog izgleda. Uključite svu svoju kreativnost i osmislite sjajne ideje kako biste oplemenili dnevni boravak klub stočićem koji je funkcionalan i uklapa se uz drugi nameštaj.

Ako ne želite da stočić bude u fokusu sobe, odaberite sto sa staklenom pločom i završnom obradom koja se stapa sa ostalima u prostoriji, što će držati oko zainteresovanim za sve predmete u prostoriji, a ne samo za njega.

Klub stolovi koji daju karakter enterijeru

Metalne konstrukcije sa staklenim pločama su još jedan dobar izbor za održavanje otvorenosti prostorija, a odličan primer takvog stola je klub sto BJ-9395 koji se savršeno uklapa uz savremeni dizajn. Ovakav tip stola pruža i elegantniji izgled ambijentu, a odličan je i kada imate neobičan tepih i ne želite da blokirate pogled na njega.

U zavisnosti od toga šta nameravate da bude glavna funkcija stočića, možda bi stočić sa policom ili prostorom za skladištenje bio pravi izbor za vas. Police unutar stola omogućavaju da odložite stvari koje su manje estetske vrednosti i ne ruše balans prostora, a koristite ih svakodnevno i potrebno je da vam budu pri ruci. Klub sto TOBAGO (CFTT5024) upravo je primer ovakvog stola, a pritom je atraktivnog dizajna i veoma funkcionalan za opremanje dnevnog boravka modernih enterijera.

Za koji god od predloženih klub stolova da se odlučite, važno je da vam se prvenstveno dopada i uklapa u vaš enterijer, a verujemo da će vam odabrani sto pružiti svu potrebnu praktičnost u momentima svakodnevnog uživanja i doprineti karakteru vašeg enterijera.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Renesansa tamnih drvo dekora u uređenju enterijera

Renesansa tamnih drvo dekora u uređenju enterijera

Stilovi u dizajnu enterijera, ili konkretne karakteristike stilova,…
Klub stolovi savremenog dizajna

Klub stolovi savremenog dizajna

Klub stolovi imaju višestruku ulogu u domu - od mesta za kafu,…
Spavaća soba MASILIA - Vaša harmonična oaza

Spavaća soba MASILIA - Vaša harmonična oaza

Uređenje spavaće sobe je izuzetno važan korak ka stvaranju harmoničnog…
Estetika jednostavnosti i elegancije spavaće sobe NARBONA

Estetika jednostavnosti i elegancije spavaće sobe NARBONA

Kada govorimo o savremenom dizajnu spavaće sobe, prva asocijacija je…
Savršeno predsoblje koje zrači toplinom

Savršeno predsoblje koje zrači toplinom

Predsoblja su zaista važna prilikom prvog utiska kada uđemo u nečiji…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se