Proizvodi
Nazad na proizvode

Iskoristite letnji period za osveženje doma

Letnji period idealan je za preuređenje doma. Ono od čega uvek možete početi je veliko pospremanje životnog prostora, bojenje zidova, oplemenjivanje prostora biljkama i dekorativnim detaljima, a ukoliko ste u mogućnosti, odabir novog nameštaja, ili bar nekog novog komada, može mnogo doprineti prijatnijoj energiji u prostoru i lepšem izgledu ambijenata u kojima provodite vreme sa porodicom.

Letnju energiju i estetiku enterijera možete uneti  letnjim bojama i prirodnim, laganim, materijalima.

Iskoristite letnji period za osveženje doma

Preuređenje možete započeti sređivanjem zidova, a ukoliko želite da postignete zadivljijući efekat, akcentni zid obojite u citrus narandžastu ili egzotičnu žutu. Ukoliko ste više za pastelnije nijanse, predlažemo popularnu “nijansu morske soli”, koja predstavlja spoj svetlo sive i zelene, a savršeno se uklapa uz elemente za dnevnu sobu iz sistema elemenata MOLISE. Hladna svetlo zelena naglašava drvo dekor nameštaja, a odlično reflektuje i sunčane zrake koji dopiru u prostoriju.

Centralni deo sobe može biti TV polica MOLISE, uz koju će se odlično uklopiti vitrina MOLISE 2K VS2, kao i zidna polica MOLISE ZP na koju možete poređati razne dekorativne sitnice.

Iskoristite letnji period za osveženje doma

Od nežnih pastelnih tonova, pa sve do pune boje – roze je definitivno boja ove letnje sezone. Takođe, odlična je za postizanje umirujuće, romantične atmosfere. Savršeno osveženje za ambijent mogu biti ukrasni jastučići, stolnjaci, tepisi i slični komadi.

Roze boju možete primeniti na uređenju trpezarije, čime biste u ambijentu stvorili jaku, a opet ženstvenu atmosferu. Romantični ambijent možete upotpuniti roze trpezarijskim stolicama G603 sa dizajnom koji kombinuje štof i drvenu konstrukciju. Traka za trpezarijski sto u cvetnom dezenu mali je detalj koji će napraviti veliku promenu u izgledu ambijenta, a na ležaju u dnevnoj sobi možete dodati jastučnicu u istom dezenu. Vaza sa cvećem na stolu pravi je letnji detalj kojim ćete dodatno ukrasiti prostor.

Iskoristite letnji period za osveženje doma

U letnjem periodu terasa je nezaobilazna, pa se trudite da je uredite tako da u njoj istinski uživate. Uložite u dobar baštenski nameštaj, ali učinite to pametno, kupovinom nameštaja koji lako možete koristiti u svom domu i onda kada leto prođe.

Sjajno rešenje je baštenska stolica SUNRISE koju možete lako premestiti kada poželite promenu, a kada temperature budu niže biće odličan dodatak za sedenje u nekoj drugoj prostoriji u domu.

Cveće i zelenilo su uvek poželjni na terasi, a uživanju u ambijentu će doprineti i mirisne sveće. Mirisi mogu potpuno da transformišu prostor, pa se fokusirajte na sezonske mirise poput citrusa, lavande i sl.

Trudite se da vam leto protekne u odmaranju, uživanju i lakoći, a nema boljeg mesta za to od sopstvenog doma. Uredite sve da bude po vašoj meri, osvežite prostor dekorativnim letnjim detaljima i uživanje je zagarantovano!

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…
Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Nameštaj u drvo dekoru predstavlja jednu od vanvremenskih, pa tako i…
Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…
Trpezarija za moderne enterijere

Trpezarija za moderne enterijere

Raznovrsnost u izboru nameštaja za uređenje doma može ponekad biti i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se