Proizvodi
Nazad na proizvode

Idealan TV kutak za svaki trenutak

Prilikom uređivanja dnevnog boravka treba posebno obratiti pažnju na dizajniranje prostora oko televizora ili ekrana, pogotovo što posle radnog dana, svima prija da se prepuste čarima doma i odabiru kvalitetnog televizijskog programa.

Iako televizor ima primarnu funkciju u prostoriji, važno je da se izbegne da on postane centralna tačka sobe i da dominira prostorijom na račun ostatka prostora. S obzirom na to da su ekrani tanki i zauzimaju malo mesta, njihova praktičnost dozvoljava da se postavi bilo gde, a jedan od saveta je da bude u visini očiju onih koji sede. Ako prostor zahteva da se televizor nalazi više na zidu, treba da bude nagnut, tako da i dalje bude u visini očiju.

TV police doprinose estetici prostora

Ukoliko je, ipak odluka da televizor bude na polici, važno je da izaberete policu koja je duža od dužine televizora i koja može da sakrije svu opremu koja ide uz njega. Jedna od polica koja se prilagođava velikom broju dimenzija televizora jeste TV polica ALMEIDA 180, a odličan izbor je i TV polica CORDOBA. Obe police imaju dovoljno velike površine, tako da mogu poslužiti i za postavljanje dekoracije i odlaganje sitnica, kojima uvek tražimo mesto.

Idealan TV kutak za svaki trenutak

Kako za dnevnu sobu obično biramo prostoriju sa mnogo prirodne svetlosti, ona često zna da oteža postavljanje televizora, međutim, kako biste sprečili odsjaj sunca, najbolje i najjednostavnije rešenje je da postavite neprozirne zavese.

Regali kao površina za dekoraciju

U slučaju da želite da skrenete pažnju sa televizora i istaknete druge detalje dnevnog boravka, odlično rešenje je da se odlučite za neki od regala, poput regala RUBI, koji takođe može poslužiti za skladištenje medijske i audio-vizuelne opreme i drugih sitnica. Još ako na njega postavite i biljke kao poseban detalj, unećete toplinu u ambijent, nasuprot tehnologiji koja odaje hladan izgled.

Idealan TV kutak za svaki trenutak

Zidne police su spoj lepog i korisnog

Jedan od najčešćih problema, prilikom uređivanja TV kutka jeste postavljanje velikog, crnog ekrana na sredinu najbolje tačke u prostoriji, ali uz stručne savete i ovo se može rešiti. Predlog je da televizor postavite na već pomenutu TV policu CORDOBA, u svetlom i toplom drvo dekoru, okružite je slikama, fotografijama i zidnim policama, poput zidne police LAZIO ZP i tako napravite galerijski zid koji će biti spoj lepog i korisnog.

Idealan TV kutak za svaki trenutak

Kada osmislite svoj idealni kutak za odmaranje, vreme je da stvari preuzmete u svoje ruke i misli pretvorite u delo. Vaš dnevni boravak će biti osvežen, ambijent će odisati novom toplinom, a porodnična i društvena okupljanja biće sve češća i zanimljivija.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Renesansa tamnih drvo dekora u uređenju enterijera

Renesansa tamnih drvo dekora u uređenju enterijera

Stilovi u dizajnu enterijera, ili konkretne karakteristike stilova,…
Klub stolovi savremenog dizajna

Klub stolovi savremenog dizajna

Klub stolovi imaju višestruku ulogu u domu - od mesta za kafu,…
Spavaća soba MASILIA - Vaša harmonična oaza

Spavaća soba MASILIA - Vaša harmonična oaza

Uređenje spavaće sobe je izuzetno važan korak ka stvaranju harmoničnog…
Estetika jednostavnosti i elegancije spavaće sobe NARBONA

Estetika jednostavnosti i elegancije spavaće sobe NARBONA

Kada govorimo o savremenom dizajnu spavaće sobe, prva asocijacija je…
Savršeno predsoblje koje zrači toplinom

Savršeno predsoblje koje zrači toplinom

Predsoblja su zaista važna prilikom prvog utiska kada uđemo u nečiji…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se