Proizvodi
Nazad na proizvode

Idealan novogodišnji kutak za opuštanje u vašem domu

Novogodišnji praznici uvek donesu posebnu radost, a ukrašen dom jedna je od glavnih asocijacija na prazanične dane.

Dekoracija u duhu praznika domu uvek da svečan i glamurozan izgled i ulepša trenutke uživanja sa najbližima. Kombinacija rustičnog stila sa savremenim izgledom enterijera, može biti veoma zanimljiva, pa razmislite da je primenite i u svom domu.

Za uživanje u idealno ušuškanom ambijentu tokom hladnih dana najvažniji je udoban nameštaj. Tapacir u vidu garnitura ili fotelja uvek je idealan izbor uz toplo omiljeno ćebe, a ukoliko se odlučite za baštensku ljuljašku BALANS na sjajan način će upotpuniti ambijent i kreirati magičan kutak za uživanje.

Ljuljaška može biti dodatak nekom ambijentu ili ipak za zasebni mali kutak namenjen uživanju uz dobru knjigu. Kao doprinos komforu, ali i estetici, možete odabrati udobno dekorativno jastuče, ćebe sa prazničnim motivima, fenjer i sveću. U kutku možete postaviti i korpu ATMOSPHERA, koja je veoma praktična za odlaganje nekih sitnica, a istovremeno je i lep detalj.

Idealan novogodišnji kutak za opuštanje u vašem domu

Udobno rešenje za ambijent dnevnog boravka je ležaj ENCO u bež štofu, koji pored veoma atraktivnog i modernog dizajna, poseduje praktične upotrebne kakateristike i u potpunosti zadovoljava potrebe životnog prostora. Kutija za odlaganje posteljine i rukonasloni doprinose funkcionalnosti, a dodatni komfor pružaju i korisna površina za odmor i spavanje.

Ležaj krase dva pripadajuća ljubičasta dekorativna jastuka, a razmislite i o dekorativnim jastučnicama kojima uvek možete osvežiti jastučiće koje dodajete zarad većeg komfora. Dobar dodatak ovakvom kutku za uživanje je ćebe uvek potrebno za prekrivanje u hladnim zimskim danima.

Idealan novogodišnji kutak za opuštanje u vašem domu

Dodavanjem zidne police iz sistema BRETAGNA dobićete prostor za dodatnu novogodišnju dekoraciju i par svećnjaka. Za dodatne dekorativne sitnice pored ležaja možete da postavite i otvorenu policu NEWCASTLE, dok klub sto AVILA može biti u ulozi pomoćnog stočića, koji bi u ambijentu predstavljao idealno mesto za stonu lampu koja bi učinila prostor prijatnijim, kao i doprinela uživanju uz čitanje i ispijanje kafe iz omiljene šolje.

Kada je opremanje manjih kutaka u pitanju, najbolje rešenje za takve ambijente jeste komad nameštaja koji može imati višestruku namenu, a lep primer takvog komada je stolica SUNRISE. Odlična je kao rešenje za dodatno sedenje u dnevnoj sobi, a u toplijim mesecima možete uživati u njoj na terasi.

Idealan novogodišnji kutak za opuštanje u vašem domu

Stolica SUNRISE je sjajan dodatak ambijentu sa vitrinom CORSICA u dekoru flagstaf hrasta i crnog drvo dekora, koja je pogodna za odlaganje dekorativnih sitnica. Uz stolicu koju ste oplemenili dekorativnim jastučetom možete dodati i pleteni tabure sa funkcijom pomoćnog stočića, što je opušten izbor za tacnu FIVE za serviranje omiljenog toplog napitka.

Naravno, novogodišnji dekorativni elementi su ubek dobrodošli i dodatno će ulepšati ceo ambijent i uneti duh praznika u dom.

Neka predstojeći period bude prava bajka u vašem domu i potrudite se da stvorite čaroliju i uživate u svakom momentu sa najdražima. Ipak, ne zaboravite da neke od njih obavezno posvetite samo sebi za trenutke potpune relaksacije.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…
Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Nameštaj u drvo dekoru predstavlja jednu od vanvremenskih, pa tako i…
Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se