Proizvodi
Nazad na proizvode

Idealan dušek za kvalitetan san i odmor

Za pravi osećaj „odmorenosti“ nakon spavanja veliku zaslugu ima odgovarajući dušek. Odabir i kupovina novog dušeka može nekada biti zbunjujući proces, pa za početak suzite pretragu odlukom da li je za vas pravi izbor dušek sa žičanim, džepnim jezgrom ili dušeci koji su spoj raznih memorijskih pena.

Kako bismo vam dodatno olakšali izbor, u nastavku ćemo vam predstaviti osnovne razlike između ova dva tipa dušeka, kao i koje su njihove prednosti.

Idealan dušek za kvalitetan san i odmor

Kreveti sa unutrašnjim oprugama su starija i „tradicionalnija“ opcija. Neki ih možda smatraju staromodnim, ali postoji mnogo visokokvalitetnih, udobnih i modernih opružnih dušeka. Ovaj tip dušeka je generalno pristupačniji, pruža čvrstu podršku, kao i odličan protok vazduha, što je posebno pogodno za ljude koji se tokom noći više znoje.

Dušek PREMIJER PLUS odličan je izbor za vašu zonu odmora i sna zahvaljujući žičanom jezgru visine 14 cm, bočnim ojačanjima od polireutanske pene 6 cm i obostranom sloju PU pene od 2,5 cm. Visok je 23 cm, spada u grupu srednje tvrdih dušeka. Navlaka dušeka je izrađena od platna i poliestera, a dušek je dvostran i dostupan u više dimenzija.

Ukoliko, pak, želite da vaš krevet izgleda glamuroznije, predlažemo da birate više dušeke koji će doprineti eleganciji i sofisticiranom utisku bez obzira na ram kreveta. Takođe, preporuka je da za dečije krevete birate nešto niže dušeke.

Idealan dušek za kvalitetan san i odmor

Dušeci sa konstrukcijom samo od  pene obično koriste mešavinu memorijske pene, poliuretanske pene i drugih materijala. Materijal ovih dušeka je mekan, ali i dalje pruža odličnu podršku i stabilnost. Dostupni su u svim cenovnim rangovima, a najviše ih preferiraju ljudi koji imaju naviku da spavaju bočno.

Ovaj tip dušeka predstavlja noviji koncept i izuzetno su popularni. Proizvođači sada kreiraju specijalne pene dizajnirane za specifične primene – hlađenje, podršku, rasterećenje pritiska – i kombinuju ih da bi razvili dobro zaobljene dušeke.

Sjajan izbor kreveta za spavaću sobu je bračni krevet VALENCIA 160, u kombinaciji dekora artisan hrasta, opak bele i bele mat folije. Uz njega možete uklopiti dušek MEMFIS koji je dizajniran od tri vrste visokokvalitetnih pena i spada u srednje tvrde dušeke. Ovakav sastav dušeka obezbeđuje maksimalan komfor. Navlaka dušeka napravljena je od materijala koji je antialergijski i antibakterijski, a možete je prati na 40 stepeni.

Idealan dušek za kvalitetan san i odmor

Pored dušeka, rešenja za dodatni komfor i kvalitatan san su i naddušeci. Obično se koriste za modifikovanje nivoa udobnosti dušeka.

Mogu dodati nivo mekoće veoma čvrstom modelu, ili dati strukturu mekšem dizajnu. Naddušek može biti i odličan način za revitalizaciju vašeg starog dušeka, jer će vam pružiti preko potrebnu podršku.

Naddušek ALOYA MEMO sastoji se od dve vrste pene, poseduje navlaku i preporučuje se za starije ležajeve i tvrđe podloge ležajeva.

Odabir pravog dušeka uključuje mnogo više od pukog biranja između pene i opruge. Dostupni su visokokvalitetni i udobni dušeci oba tipa, a na vama je da po njihovim karakteristikama odaberete koji je idealan izbor za vas, kako biste se u potpunosti odmorili i svakodnevno imali kvalitetan san.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…
Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Nameštaj u drvo dekoru predstavlja jednu od vanvremenskih, pa tako i…
Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…
Trpezarija za moderne enterijere

Trpezarija za moderne enterijere

Raznovrsnost u izboru nameštaja za uređenje doma može ponekad biti i…
Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Dnevni boravak jedna je od najvažnijih prostorija u domu i zahteva…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se