Proizvodi
Nazad na proizvode

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

U zavisnosti od toga da li birate moderno dizajnirane ili klasične fotelje, često može zavisiti kakav će sveukupni uticaj one imati na vaš enterijer.

Kako se, u zavisnosti od njihovog stila, mogu stopiti sa ambijentom, tako mogu postati i kraljice prostora, mnogo više od običnog komada nameštaja. Pored toga što su namenjene opuštanju i predstavljaju pravo utočište nakon napornog radnog dana, postale su nezaobilazni deo svakog doma, a kada je tako, zašto ne biste birali upravo one koje će uneti pravu dozu stila u vaš dom.

Ukoliko birate fotelju za dnevni boravak, fotelja NAVARA modernog dizajna i funkcionalnih dimenzija je veoma praktično rešenje. Dostupna je u tri različita dezena štofa, savršeno uklopivih nijansi - sivi, braon i bež, a dodatni benefit ove fotelje je rotacija 360 stepeni.

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

Ambijent uz fotelju možete upotpuniti klub stočićem AVILA, kao i otvorenom policom STAR. Za ušuškaniji i prijatniji boravak, idealan izbor je dodatak u vidu koloritno odgovarajućeg tepiha, kao i ćebeta ATMOSPHERA koje će se sjajno uklopiti u ovaj kutak.  Zavesa ETAMINE ATMOSPHERA bi takođe dala pravi doprinos ovom prostoru.

Komfornije fotelje sa visokim naslonom stvaraju ugodan i opušten osećaj pri sedenju. Odišu osećajem luksuza i savršene su za kreiranje kutka za čitanje ili sedenje pored kamina.

Ima ih u različitim stilovima, od tradicionalnih do modernih, mogu biti presvučene širokim spektrom materijala, što ih čini raznovrsnim dodacima, kako u klasičnim, tako i u savremenim enterijerima. Često se koriste kao akcentni delovi u dnevnim sobama i u spavaćim sobama.

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

Jedna od takvih jeste fotelja MAJOR, distupna u sivom i braon štofu.  Jedinstvenog je i modernog dizajna i forme, prati položaj tela i donosi putpun osećaj komfora.

Kutak možete upotpuniti i komodom PORTO, za dovoljno dostupnog prostora za skladištenje raznih sitnica i dekoracije, a dodatni prostor za sedenje može biti tabure LILI u roze ili sivom štofu. Podna lampa SANDRA modernog dizajna biće savršen detalj uz fotelju.

Kao dodatnu dekoraciju možete postaviti zidno ogledalo iznad komode, lep detalj na gornjoj površini komode može biti mirisna sveća ATMOSPHERA, dok pored taburea možete postaviti pletenu korpu ATMOSPHERA za odlaganje raznih sitnica.

Fotelje tapacirane raznim kvalitetnim tkaninama veoma su interesantan izbor, a svaka od njih odgovara različitim ukusima, životnim stilovima i dizajnu konkretnog enterijera.

Fotelja sa tabureom DOLLY zahvaljujući svom izuzetno modernom dizajnu predstavlja odličan izbor za uređenje dnevnog boravka ili drugih ambijenata doma. Autentičan dizajn fotelje sa tabureom doprinosi izraženoj estetici ambijenta, ali i izuzetnom osećaju komfora.

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

Odličan dodatak enterijeru može biti vitrina SARDINIA, kao dodatno mesto za skladištenje knjiga ili nekih drugih stvari. Kao dodatni detalj, u ovom kutku možete postaviti i dekorativne jastuke u sivoj i bež boji, koji bi se veoma lepo uklopili.

Fotelje predstavljaju neizostavan deo enterijera koji ima značajan uticaj na estetiku, udobnost i funkcionalnost prostora. Kroz raznolikost stilova, materijala i boja, pružaju priliku za dodavanje ličnog pečata svakom prostoru, a bez obzira na to da li se koriste kao mesto za odmor, dekorativni element ili funkcionalni komad nameštaja, simbol su udobnosti i elegancije. Stoga, pravilan odabir fotelje može transformisati prostor i doprineti stvaranju prijatne atmosfere u domu.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Garderoberi i ormari su osnovni komadi nameštaja za spavaću sobu,…
Uređenje TV kutka sa stilom

Uređenje TV kutka sa stilom

TV kutak je jedan od omiljenih delova svakog doma. Uglavnom ga…
Osvežite enterijer letnjim bojama

Osvežite enterijer letnjim bojama

Leto je pravi momenat da bojama osvežite prostor u kome živite, a…
Spavaća soba MODENA – dizajnersko osveženje uz dekor kašmira

Spavaća soba MODENA – dizajnersko osveženje uz dekor kašmira

Kako su prva asocijacija na spavaću sobu mir i opuštanje, tako su nam…
Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Dizajn nameštaja ima moć da transformiše naše domove u oaze udobnosti…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se