Proizvodi
Nazad na proizvode

Dečija soba iz snova

Dečija soba je najmlađima definitivno omiljeni kutak u domu, a ideje za njeno uređenje možete osmisliti na raznorazne načine.

Vodite se time šta vaši mališani najviše vole, bilo da su to automobili, Diznijeve princeze, životinje ili likovi iz crtanih filmova, pa neka to bude tematika uređenja ili unesite detalje sa tim motivom. Tapetama sa izabranom tematikom, ramovima za fotografije i posteljinom u kombinaciji sa bojom koja je dominantna na istim, može se zaokružiti jedan dečiji ambijent.

Spavaću sobu je najbolje organizovati shodno potrebama, ali i prostoru kojim raspolažete. Idealan spoj je kombinacija ležaja GREGORY u sivom štofu i komode CHELSEA 3F praktičnog dizajna. Pored toga što se komoda može koristiti u svrhe skladištenja garderobe, može imati i ulogu noćnog ormarića, kako bi omiljene knjige i igračke bile na dohvat ruke baš pred spavanje, a možete postaviti i stonu lampu SANDRA kao dekorativni detalj. Posteljina ANA sa motivima dinosaurusa, kao i detalji u vidu figure slona i šolje sa ilustracijom lame dodatno će oplemeniti ceo ambijent.

Dečija soba iz snova

Kada je reč o funkcionalnosti i uštedi prostora, najbolje rešenje predstavljaju komadi nameštaja koji imaju višestruku namenu i uklapaju se lako sa ostalim komadima. Jedan takav primer je dečija soba MAŠA, dostupna u varijantama roze i plave boje, zajedno sa belom. Funkcionalnost je prva karakteristika koja je opisuje, baš iz razloga što sadrži radni prostor, otvorene police za skladištenje, ali i zatvorene delove u vidu fioke i ormara. Dodavanjem šarenog tepiha PLAY, dečije kompjuterske stolice, vreće za sedenje i nekoliko manjih kutija za odlaganje igračaka, jedan veseli ambijent bićee spreman za svakodnevne dečije aktivnosti.

Dečija soba iz snova

Ukoliko za dečije carstvo imate više raspoloživog prostora, sobe kreirane po elementima su pravo rešenje. Dečija soba AVALON daje mogućnost za kombinovanje njenih elemenata baš u zavisnosti od kvadrature samog ambijenta koji se oprema, a pored lakog uklapanja dečiju sobu AVALON možete opremiti baš po ukusu mališana u dve date opcije, kombinacije dekor opak bele i roze ili ipak plave boje.

U ambijentu uz krevet ORFELIN možete da kombinujete komodu AVALON i noćni ormarić AVALON, a tabure TRAPEZ u roze štofu osvežiće ceo prostor. Pamučna posteljina JUNIOR LINE oduševiće sigurno sve devojčice, i takođe doprineti osveženju ambijenta. Prostranost ambijenta pored svoje namene ostaviće dovoljno prostora koliko za spavanje i učenje, toliko i za najzabavnije trenutke i druženje sa drugarima.

Dečija soba iz snova

Verujemo da ste svim idejama i savetima koje smo podelili sa vama inspirisani da kreirate pravo carstvo svojim mališanima. Svakako se trudite da bude detalja sa njihovim omiljenim likovima i interesovanjima, kako bi to bio njihov kutak iz snova i omiljeno mesto za druženje, igru i učenje, a sigurni smo da ćete izmamiti ogroman osmeh na njihovim licima.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Mali prostori, velike ideje!

Mali prostori, velike ideje!

Uređenje enterijera manjih prostornih performansi može da bude izazov,…
Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

U današnjem svetu gde je funkcionalnost podjednako važna kao i…
Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Kada bi trebalo da odaberemo omiljenu prostoriju za uživanje u domu,…
Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

U svetu dizajna enterijera, svaki detalj ima moć da transformiše…
Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

U zavisnosti od toga da li birate moderno dizajnirane ili klasične…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se