Proizvodi
Nazad na proizvode

Bordo boja u uređenju enterijera

Bordo je možda netipičan izbor pri odabiru boje za uređenje enterijera, ali možete razmisliti o njoj, jer je povezana sa strašću i lepotom, a nosi u sebi i toplinu koja podstiče opuštanje i kreativnost.

Čini je kombinacija crvene i smeđe, ponekad i nijansa šljive i prilično je tamna i zasićena boja.

Bordo postaje sve popularnija nijansa koja, iako je prilično zahtevna, istovremeno je i veoma univerzalna - savršena za dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, pa čak i kupatila.

Bordo boja u uređenju enterijera

Kombinacija bordo i bele je klasična i minimalistička kombinacija, savršena ukoliko želite da postignete jednostavan i pomalo „sterilni" efekat u ambijentu. Zidovi u bordo boji su savršena podloga koja će dodatno istaći linije i dizajn belog nameštaja sa svim svojim ukrasima poput dekorativnih lajsni i ručica.

Sistem elemenata LANDWOOD za uređenje dnevnog boravka sjajno je rešenje za moderne domove Jednostavna dizajnerska linija i svedeni, ali vrlo dekorativni detalji čine ovu kolekciju posebnom, jer stvara osećaj čistoće u prostoru u kome provodimo najviše vremena tokom dana.

Radni sto LANDWOOD 31 je spoj tradicionalnog i minimalističkog stila, istovremeno ostavljajući utisak strogosti svojom simetrijom i čvrstom bazom u vidu zatvorenih polica, dok se minimalizam može prepoznati u svedenom dizajnu ručica, kao i samom dekoru stola.

Za ambijent dnevne sobe, ali isto tako radne sobe, kancelarije ili trpezarije odlično rešenje je vitrina LANDWOOD 51, koju čini kombinacija fioka i zastakljenih polica. Dodatni fiokar može biti upravo komoda LANDWOOD 3 koja bi se sjajno uklopila u ambijent.

Uz bordo možete kombinovati i zlatne detalje, što je veoma smela kombinacija za elegantne enterijere.

Bordo boja u uređenju enterijera

Bordo boju u enterijer ne morate da uvodite kroz velike površine poput zidova i podova. To može biti neki manji komad nameštaja ili kroz dekoraciju. Ukoliko je vaš enterijer u rustičnom ili industrijskom stilu, lako možete uneti bordo akcente koji će oplemeniti prostor.

TV polica SEAFORD 82371 posebno je dizajnerski stilizovana kako bi se uklopila u moderne ambijente doma. Zahvaljujući velikom raspoloživom prostoru, pored toga što je predviđena za postavljanje TV uređaja, pogodna je i za ostalu audio i digitalnu opremu potrebnu savremenim domovima. Svojim izgledom će zadovoljiti sve estetske zahteve za uređenje ambijenta dnevne sobe, a odlično se stilski uklapa sa ostalim SEAFORD elementima za uređenje doma. Kombinacija drvo dekora i metala čini ih odličnim izborom za ambijente uređene u industrijskom stilu.

Kod industrijskih enterijera postoji mogućnost da prostor ostane hladan, a uvođenjem bordo boje unećete potrebnu toplinu.

Bordo boja u uređenju enterijera

U slučaju da postoji prostor u vašem domu koji je uređen monohromatski, predlažemo da ga osvežite uvođenjem bordo komada nameštaja. Ukoliko ste ljubitelj svežih prostora sa belim zidovima i monohoromatskim odabirom nameštaja, a želite da osvežite i unesete malo boje, predlažemo da to bude uvođenjem fotelje u bordo boji.

Fotelja G01 zahvaljujući svom izuzetno modernom dizajnu predstavlja odličan izbor za uređenje dnevnog boravka ili drugih ambijenata doma. Autentičan dizajn fotelje doprinosi izraženoj estetici ambijenta, ali i izuzetnom osećaju komfora, a bordo će dodati dozu elegancije i živosti monohromatskom prostoru.

Model ležaja TALINA odlikuje savremena forma i udobnost u kojoj ćete svakodnevno uživati. Uski rukonasloni i komplementarna kombinacija dezena i materijala čine ovaj model ležaja idealnim za opremanje životnog prostora savremenog koncepta uređenja, a njemu možete dodati bordo jastuče i povezati ga u celinu sa foteljom.

U zavisnosti od elemenata koje izaberete i nijansi koje kombinujete – bordo bojom možete postići različite stilove enterijera u domu. Boja se može savršeno naglasiti kako zidom, nameštajem ili dekoracijom. Bordo inače nije česta boja za kućne enterijere, ali je zanimljiva i bogata boja koja označava moć i određeni osećaj autoriteta, uglavnom zato što je blisko povezana sa crvenom bojom, a uneće i potrebnu dozu elegancije u prostor.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…
Trpezarija za moderne enterijere

Trpezarija za moderne enterijere

Raznovrsnost u izboru nameštaja za uređenje doma može ponekad biti i…
Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Dnevni boravak jedna je od najvažnijih prostorija u domu i zahteva…
Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Nijansa koja u enterijeru deluje smirujuće i asocijacija je na mir i…
Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Rustični dizajn enterijera predstavlja topao i ležeran stil i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se