Proizvodi
Nazad na proizvode

Velika kućna žurka u salonu Forma Ideale!

Velika kućna žurka u salonu Forma Ideale u Ekstra centru na Novom Beogradu bila je mesto dobre zabave i nezaobilazno stecište svih ljubitelja nameštaja.

Posetioci salona imali su jedinstvenu priliku da se zabave i uživaju u izboru omiljenog nameštaja uz veliku kućnu žurku tokom koje je promovisana velika sajamska akcija pod sloganom "Kod kuće je najbolje!"

Za dobar provod i veče za pamćenje pobrinuo se Saša Matić koji je svojim repertoarom dočarao pravu kućnu atmosferu, koja bez dobrog domaćina ne bi bila potpuna, a ta čast pripala je poznatom voditelju Ognjenu Amidžiću. Za najmlađe je bio rezervisan facepainting, druženje u igraonici koja se nalazi u sklopu salona i krajnji defile na radost svih prisutnih. Veliko oduševljenje dočekalo je i Jelenu Tomašević, kao specijalnog gosta večeri i koja je dodatno ambijent salona učinila toplim i prijatnijim.

Sajamskom spektaklu tu nije kraj, već u subotu 12. novembra na kućnoj žurci za najmlađe na istom mestu u 12 sati biće dodeljene nagrade najboljima na Petom likovnom konkursu "Nacrtaj, oboji i osvoji", program će voditi Žarko Lazić.

Pod sloganom "Kod kuće je najbolje" u preko 30 salona Forma Ideale u Srbiji očekuju vas brojne povoljnosti i specijalna sajamska ponuda uz sniženja do 50%, kao i nastavak akcije od 20% na asortiman nameštaja koji nije na akciji.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se