Proizvodi
Nazad na proizvode

Svečani prijem praktikanata u okviru programa "Stručna praksa - Forma Ideale 2023"

U kompaniji Forma ideale organizovan je svečani prijem druge generacije odabranih praktikanata za stručnu praksu Forma Ideale 2023.

U ponedeljak, 03. jula, u prostorijama kompanije Forma Ideale održan je svečani prijem devet praktikanata koji su započeli program stručne prakse, kada je obavljeno i potpisivanje Ugovora o stručnoj praksi.

Za šest meseci koliko je predviđeno trajanje stručne prakse, praktikanti će imati priliku da se upoznaju sa poslovanjem jedne od vodećih kompanija u proizvodnji pločastog i tapaciranog nameštaja.

Plan prakse je osmišljen tako da omogućava praktikantima da steknu uvid u rad svih sektora koji učestvuju u stvaranju gotovog proizvoda - od ideje do isporuke kupcima, pri čemu je najveći fokus usmeren na sam sektor proizvodnje pločastog nameštaja, gde će kroz konkretne zadatke u okviru svojih timova biti u prilici da pokažu svoje sposobnosti i znanja, doprinesu svojim idejama, ali i nauče mnogo o konkretnim proizvodnim procesima i njihovom planiranju.

Nakon završetka programa stručne prakse, postoji mogućnost zaposlenja u kompaniji.

Kompanija Forma Ideale kroz ovaj program pruža podršku razvoju mladih talenata i u svojoj budućnosti ih prepoznaje kao izuzetno značajne za inovaciju i unapređenje poslovanja.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se