Proizvodi
Nazad na proizvode

Jubilarni 40. salon Forma Ideale u Prijepolju

U četvrtak 29. aprila svečano je otvoren jubilarni 40. Forma Ideale salon nameštaja u Prijepolju, na adresi Izeta Čavića 12.

Jubilarni 40. salon Forma Ideale svečano je otvoren je u četvrtak 29. aprila, pred brojnim zainteresovanim posetiocima iz Prijepolja i okolnih mesta. Kupcima je predstavljen asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja najvećeg srpskog proizvođača nameštaja Forma Ideale, asortiman iz partnerskog programa, kao i dekorativni program.

Kupce će u novootvorenom salonu očekivati brojne povoljnosti, među kojima su aktuelni akcijski popusti, kao i mogućnost odloženog plaćanja čekovima građana, odloženo plaćanje za korisnike PIO fonda - do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane.

Kao posebnu povoljnost ističemo kupovinu beskamatno odloženo plaćanje do 24 rate kreditnim karticama Banke Intesa.

Salon Forma Ideale u Prijepolju biće otvoren za kupce radnim danima od 8 do 21h i subotom od 8 do 17h, dok nedeljom salon neće raditi.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se