Proizvodi
Nazad na proizvode

Izabrani dobitnici nagrada na dečijem likovnom konkursu ”Nacrtaj, oboji i osvoji!”

Izabrani su najbolji radovi na temu ”Moja idealna soba” na ovogodišnjem dečijem likovnom konkursu ”Nacrtaj, oboji i osvoji!”, koji je organizovala kompanija Forma Ideale tokom septembra.

Više od 60.000 prvaka i predškolaca iz cele Srbije učestvovalo je na konkursu, a žiri je bio na pravim mukama pri odabiru najboljih - među zaista odličnim radovima! Talentovani mališani pokazali su maštovitost, nadarenost i originalnost i svaki rad je sasvim sigurno zaslužio nagradu.

Uručenje prve tri nagrade biće organizovano u subotu, 09. novembra u salonu Forma Ideale u Ekstra Centru u Beogradu, dok će IV nagrada - Idealna sveska - dobitnicima biti poslata na adrese škola i predškolskih ustanova.

Specijalne nagrade za grupne radove biće dodeljene PU ”Nata Veljković” Kruševac, vrtiću u Čitluku i PU ”Milica Nožica”, vrtiću Kolibri iz Valjeva. Grupni rad učenika škole za osnovno i srednje obrazovanje iz ”Vuk Karadžić” iz Sombora takođe je nagrađen specijalnom nagradom, a zahvalnicu će dobiti i mališani iz osnovne škole ”Sveti Sava” iz Zvornika u Republici Srpskoj.

Spisak nagrađenih možete pogledati ovde.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se