Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale - Najbolji domaći brend nameštaja

Kompanija Forma Ideale ponela priznanje najboljeg brenda nameštaja u 2019. po izboru potrošača.

Devetu godinu zaredom, kampanju „Moj izbor” organizovalo je udruženje Moja Srbija, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova. U konkurenciji za nagradu našlo se 930 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija, a u glasanju je učestvovalo 2010 potrošača u deset gradova Srbije.

„Ovo je još jedna potvrda kvaliteta, Kompanija Forma ideale predstavlja obrazac uspešnog, transparentnog i visoko efikasnog poslovnog sistema, koja je regionalni lider industrije nameštaja u Jugoistočnoj Evropi. Prema zvaničnim podacima dobijenim od Privredne komore Srbije kompanija Forma Ideale, najveći i je srpski izvoznik nameštaja u 2018. godini sa učešćem od 21 odsto u ukupnoj vrednosti izvoza nameštaja. Kao što imidž i uslugu pažljivo gradimo u Srbiji godinama osluškujući potrebe naših kupaca, tako delujemo i globalno želeći da lokalnu kreativnost u toku sa svetskim trendovima i dobar kvalitet podelimo i van granica, izjavio je Aleksandar Ružesković, direktor marketing sektora kompanije Forma Ideale”.

Ovogodišnja akcija sprovedena je uz podršku potpredsednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Grada Beograda.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se