Proizvodi
Nazad na proizvode

Ekskluzivna premijera nove kolekcije nameštaja Forma Ideale

Nove forme, novi dezeni, dizajnerske inovacije... Forma Ideale predstavila novu kolekciju nameštaja za 2017. godinu na sajmu IMM Cologne.

Nova kolekcija nameštaja regionalnog lidera industrije nameštaja svečano je predstavljena na ovogodišnjem najvećem sajmu nameštaja u Kelnu. Veliko interesovanje distributera nameštaja za prošlogodišnju kolekciju Forma Ideale, doprinelo je da ove godine bude izloženo preko 96 modela iz nove kolekcije, dvostruko više nego prošle godine. Istaknuto mesto pod svodovima kelnskog sajmišta od 16. do 22. januara zauzeli su sistemi elemenata koje odlikuju inovativne forme, unapređena funkcionalnost i veoma konkurentan odnos cene i kvaliteta.

Sajam nameštaja IMM Cologne, ove godine pod sloganom „Discover interior ideas“, predstavlja najveću evropsku i jednu od najvećih svetskih smotri proizvođača nameštaja i specijalista za uređenje enterijera. Nastup Forma Ideale na prošlogodišnjem sajmu doprineo je rekordnom izvozu kompanije, koja je ubedljivo najveći srpski izvoznik nameštaja u 35 zemalja na 4 kontinenta i najveći regionalni proizvođač nameštaja.  

Nakon premijere nove kolekcije nameštaja Forma Ideale, za koju se već sada slobodno može reći da je oborila dosadašnje rekorde kada je reč o zainteresovanosti distributera, popularni modeli naćiće se u salonima kompanije širom Srbije.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se