Proizvodi
Nazad na proizvode

Moj izbor 2021 - Potrošači su izabrali najbolje

U jedanaestoj po redu akciji „Moj izbor“, potrošači su svojim glasovima izabrali najbolje domaće proizvode i brendove u Srbiji.

Dodelu priznanja Moj izbor za najomiljenije domaće proizvode i brendove od 2010. godine organizuje udruženje Moja Srbija, uzpodršku Grada Beograda, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.

U kategoriji „Nameštaj” najviše glasova dobila je kompanija Forma Ideale, čime je i ove godine zahvaljujuću potrošačima, ponela ovu, sada već, prestižnu nagradu.

Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se oko 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se