Proizvodi
Nazad na proizvode

Izmena radnog vremena tokom praznika

Poštovani kupci, obaveštavamo vas da će saloni Forma Ideale tokom novogodišnjih i božićnih praznika raditi u izmenjenom režimu radnog vremena.

U petak 31. decembra, kao i 6. januara, 2022. godine, otvaranje svih salona Forma Ideale za rad sa kupcima predviđeno je po uobičajenom režimu rada, dok je zatvarenje predviđeno u 16h u svim salonima u Srbiji, osim za salone Beograd - Rakovica, Kragujevac, Zrenjanin i Obrenovac, koji će raditi do 18h. Na dane državnog i verskog praznika 1., 2. i 7. januara saloni Forma Ideale neće raditi.

Internet prodavnica je dostupna za kupovinu svakoga dana 24/7, dok će rad podrške agenata na LiveChat-u na našem sajtu tokom praznika biti izmenjen. Naši agenti će, za asistenciju pri kupovini i sva pitanja, biti dostupni 31. decembra i 6. januara od 8 do 16h, dok LiveChat podrška neće biti dostupna u danima praznika 1., 2. i 7. januara.

Sa uobičajenim režimom rada nastavlja se od 3. januara, a zatim od 8. januara.

 

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se