Molimo vas da rotirate ekran!

Servis za kupce

Loyalty program

Forma Ideale loyalty kartica - Vaša idealna kartica!

Forma Ideale je pokrenula za sve kupce u svojim salonima i internet prodavnici Loyalty program koji nagrađuje vernost i donosi značajnu uštedu za kućni budžet.


Kako izgleda Forma Ideale loyalty kartica?

Forma Ideale loyalty kartica je plavo žute boje i na njoj je ispisan registarski broj.


Šta mi donosi Forma Ideale loyalty kartica?

Forma Ideale loyalty kartica namenjena je nagrađivanju lojalnih kupaca i donosi 5% popusta na svaku kupovinu (akcijskih i neakcijskih artikala) u salonima i internet prodavnici Forma Ideale. Nakon što se registruje za Forma Ideale loyalty karticu i ostvari jednu ili više kupovina (jednokratno ili kumulativno) u salonima i internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 50.000 dinara, kupac će prilikom svake naredne kupovine imati mogućnost da ostvari navedeni popust uz pomoć svoje Forma Ideale loyalty kartice bez obzira na oblik kupovine i način plaćanja. Forma Ideale loyalty kartica nije platna i može se koristiti isključivo za ostvarivanje navedene povoljnosti u salonima i internet prodavnici Forma Ideale.

Korisnik Forma Ideale Loyality kartice može da postane svaka punoletna osoba (fizičko lice) sa prebivalištem u Republici Srbiji koja ispuni uslove i popuni PRISTUPNICU verodostojnim podacima. Forma Ideale Loyality kartica nije prenosiva na druga lica i može je koristiti isključivo njen korisnik, koji je u obavezi da karticu pokaže prodavcu prilikom kupovine. Forma Ideale Loyality karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.


Kako da postanem član Loyalty programa?

Sve što je potrebno jeste da potpišete pristupnicu za Forma Ideale loyalty karticu koja Vam se dostavlja na blagajni salona Forma Ideale nakon obavljene kupovine ili čekirate "Saglasnost pristupanju Loyalty programu" nakon potvrđene kupovine u internet prodavnici Forma Ideale. Nakon dostavljanja potpisane saglasnosti (ili čekiranja nakon kupovine u internet prodavnici) dobijate Forma Ideale loyalty karticu. U slučaju kupovine u internet prodavnici Forma Ideale prilikom isporuke kupljenog nameštaja biće Vam dostavljen primerak potvrđene saglasnosti i Forma Ideale loyalty kartica.


Kako će moji podaci biti korišćeni?

Lični podaci koje nam dostavljate biće korišćeni isključivo za registraciju Forma Ideale loyalty kartice i slanja obaveštenja o novim proizvodima i promotivnim ponudama. U svakom trenutku možete pismeno ili usmeno da opozovete saglasnost za prijem obaveštenja. Ukoliko želite da promenite podatke, poništite ili odustanete od korišćenja Forma Ideale loyalty kartice, potrebno je da pošaljete obaveštenje putem e-maila na adresu odjava@remove-this.formaideale.rs ili pisanim putem, preporučenom poštom sa oznakom "Obaveštenje o opozivu saglasnosti" na adresu Forma Ideale d.o.o. Sektor marketinga, Skladišni centar 13, 34000 Kragujevac (u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača).

Forma Ideale zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja, kao i da promeni ili u potpunosti ukine elemente Loyalty programa.


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

pr@remove-this.formaideale.rs ili 034/308-100.

Back to top