Molimo vas da rotirate ekran!

Kontakt

Prijava za Newsletter

Poštovani posetioci,

Pružamo Vam mogućnost da se prijavite na mail-ing listu sajta www.formaideale.rs.

Ukoliko želite da uštedite svoje vreme i da uvek budete pravovremeno informisani o novinama iz naše kompanije i sa našeg sajta, molimo Vas da popunite sledeći formular, a mi ćemo Vam periodično putem mail-a slati informacije o novim akcijama, novim proizvodima i ostalim aktuelnostima.

Forma Ideale d.o.o. garantuje tajnost i diskreciju ovih podataka koji su namenjeni isključivo internoj statistici. Forma Ideale d.o.o. iz Kragujevca, Ul. Skladišni centar 13 vas obaveštava, da će se podaci koje ovim putem dostavite koristiti u skladu sa internim procedurama i zaštitom tajnosti podataka, samo u svrhe pravovremenog obaveštavanja o akcijama i ponudama Forma Ideale od strane ovlašćenih lica preduzeća i neće se ustupati ni prezentovati trećim licima, van ciljeva ovde date saglasnosti.

U slučaju da želite da otkažete datu saglasnost potrebno je da pošaljete e-mail sa ličnim podacima na adresu odjava@formaideale.rs ili preporučenom poštom opoziv date saglasnosti na adresu Forma Ideale d.o.o., Skladišni centar 13, 34000 Kragujevac.

Back to top