Molimo vas da rotirate ekran!

12.12.2018.

Saopštenje za javnost kompanije ”Forma Ideale” d.o.o. Kragujevac

Sa velikim žaljenjem kompanija ”Forma Ideale” obaveštava javnost da je naš kolega Novo Rmuš, pogonski električar iz Kragujevca, preminuo danas u 10h u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu od posledica povrede zadobijene u nesreći koja se dogodila u ponedeljak 10.12.2018. godine, na njegovom radnom mestu, u obavljanju poslova korektivnog održavanja dela opreme za proizvodnju nameštaja.

Preminuli Novo Rmuš bio je naš dugogodišnji, cenjeni i poštovani kolega, zaposlen na poslovima održavanja u fabrici u Kragujevcu više od 10 godina, tokom kojih je više puta je bio nagrađivan za predani i profesionalni rad u kompaniji.

Kompanija ”Forma Ideale” izražava duboko saučešće porodici našeg kolege Rmuš Nova, kao i spremnost da pruži svu neophodnu pomoć i podršku porodici tragično nastradalog kolege.

Komemoracija povodom smrti kolege Rmuša Nova biće održana dana 14.12.2018. godine, u 10 časova u sedištu kompanije ”Forma Ideale” u Kragujevcu.

U Kragujevcu, 12.12.2018. godine.

« Nazad na listu