Molimo vas da rotirate ekran!

02.06.2018.

Salon Forma Ideale u Mladenovcu

U subotu 2. juna otvoren je novi salon Forma Ideale u Mladenovcu, koji se prostire na preko 1.600 kvadratnih metara izložbeno – prodajne površine, organizovanih u tri etaže.

U novom izložbeno – prodajnom salonu Forma Ideale u Mladenovcu, na ulazu u grad iz pravca Beograda, svečano su promovisani nova kolekcija nameštaja i junska akcija Forma Ideale. Na više od 1.600 kvadratnih metara u tri etaže izložen je kompletan prodajni asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja. Posetiocima je na raspolaganju kompletan prodajni asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, a poseban akcenat stavljen je na popularne modele iz nove kolekcije nameštaja. Istom prilikom, svečano je promovisana junska akcija „Izaberite idealnu kombinaciju“ koja će važiti do kraja meseca i koja predstavlja sjajne ponude za letnje, sezonsko osveženje enterijera.

Povodom otvaranja salona kupce očekuju akcijski popusti i do 50%, dok za preostali asortiman važe sniženja od 20%, uz mogućnost plaćanja na 12 rata bez uvećanja.

« Nazad na listu
Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se