Molimo vas da rotirate ekran!

26.08.2016.

Pomoć Forma Ideale ugroženima u Leskovcu i Užicu

Forma Ideale opremila nameštajem biblioteku škole u Leskovcu i uručila donaciju u nameštaju članu užičkog udruženja invalida cerebralne i dečije paralize.

Donacijom kompanije Forma Ideale u nameštaju leskovačkoj obrazovnoj ustanovi za decu i maloletna lica sa posebnim potrebama ŠOSO „11. oktobar“, u potpunosti je opremljena biblioteka, a u akciji je učestvovalo čak 37 donatora. Saradnja kompanije i škole traje već duži niz godina, a sve u cilju podizanja kvaliteta nastave i druženja više od 150 učenika iz Jablaničkog okruga. Pre šest godina kompanija Forma Ideale podržala je opremanje digitalne učionice škole za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“ u Leskovcu, a ubrzo potom i opremanje dnevnog boravka za učenike ove škole, u organizaciji lokalnog udruženja građana. Ukupna vrednost donacija Forma Ideale leskovačkoj školi premašuje 140.000 dinara, a prilikom uručenja poslednje donacije, predstavnici škole najavili su izgradnju novog dnevnog boravka za više stotina dece u kompleksu škole u narednom periodu.

Pored pomoći ustanovama, donatorske aktivnosti kompanije usmerene su i na poboljšanje kvaliteta života pojedinaca, pa je Tatjani Debeljački, članu Udruženja invalida cerebralne i dečje paralize iz Užica, uručenja donacija u nameštaju za opremanje dnevnog boravka.

« Nazad na listu
Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se