Molimo vas da rotirate ekran!

20.09.2018.

Nameštaj za zdravstvene ustanove u Kniću i Kragujevcu

Kompanija Forma Ideale opremila je novim nameštajem rekonstruisani Dom zdravlja "Danica i Kosta Šamanović" u Kniću i dva odeljenja Kliničkog centra u Kragujevcu.

Zdravstvene ambulante u Gruži i Toponici, kao i matični Dom zdravlja u Kniću kompletno su rekonstruisane sredstvima Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima. Kompanija Forma Ideale podržala je napore za podizanje nivoa usluga u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i opremila je nameštajem ordinacije na sve tri lokacije.

Centru za endokrinologiju i Mikrobiološkoj laboratoriji Kliničkog centra u Kragujevcu takođe je doniran nameštaj za opremanje radnog prostora za medicinske radnike. U prethodne dve i po godine, kompanija je kontinuirano donirala gotovo sva odeljenja Kliničkog centra, ukupno 12 puta. Realizovane su robne donacije u nameštaju, kao i finansijska donacija za izgradnju teretnog lifta.

« Nazad na listu
Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se