Molimo vas da rotirate ekran!

17.03.2020.

Nagrada Moj izbor 2020. za kompaniju Forma Ideale

Kompanija Forma Ideale proglašena za omiljeni domaći brend među korisnicima interneta u 2020.

Jubilarno, deseto priznanje Moj izbor dodeljeno je najuspešnijim domaćim brendovima i kompanijama. U konkurenciji od oko 1000 domaćih brendova i proizvoda u 27 kategorija, kompanija Forma Ideale je, prema glasovima potrošača, proglašena za omiljeni brend među korisnicima interneta.

"Drago nam je da smo nakon prošlogodišnjeg priznanja Moj izbor za omiljeni domaći brend među proizvođačima nameštaja, u godini u kojoj obeležavamo četvrt veka postojanja, upravo od potrošača ponovo dobili ovu nagradu. Ona je potvrda ne samo da imamo kvalitetne proizvode atraktivnog dizajna već i da smo primenom novih tehnologija i prilagođavanjem naših proizvoda i usluga konceptu on line kupovine, uspeli u nameri da ti proizvodi budu dostupni što većem broju potrošača širom Srbije. Istovremeno, ovo priznanje nas obavezuje da budemo još bolji, da potrošačima ponudimo još inovativnija rešenja i moderne proizvode koji u vrlo kratkom roku mogu biti implementirani u njihovim domovima. Sa velikom posvećenošću nastavićemo put uspeha, pažljivo osluškujući potrebe naših kupaca kako u zemlji, tako i van njenih granica, jer želimo da uz kreativnost, kvalitet i inovativnost i dalje budemo deo vaših domova", izjavio je Aleksandar Ružesković, direktor marketing sektora kompanije Forma Ideale.

Priznanje Moj izbor jedinstveno je po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, u organizaciji udruženja Moja Srbija, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.

« Nazad na listu
Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se