Molimo vas da rotirate ekran!

30.10.2020.

Forma Ideale u akciji ozelenjavanja

U okviru akcije pošumljavanja kojom kompanija Forma Ideale u 2020. godini obeležava jubilej 25 godina uspešnog poslovanja i razvoja, predstavnici kompanije Forma Ideale nastavili su ozelenjavanje javnih površina u saradnji sa lokalnim zajednicama i zasadili po 25 sadnica u Smederevu, Nišu, Aranđelovcu i Leskovcu.

Sadnjom posebno odabranih sadnica kompanija Forma Ideale je na poseban način želela da doprinese podizanju ekološke svesti i ozelenjavanju i ulepšavanju zelenih površina u gradovima Srbije. Simbolično, Kragujevac kao sedište kompanije, bio je prvi je grad u nizu u kom se akcija realizovala, a tokom oktobra akcija je nastavljena na Dunavskom keju u Smederevu, u naselju Duvanište u Nišu, parku Spomen kosturnica u Aranđelovcu i parku Devet Jugovića na brdu Hisar u Leskovcu.

Na svim lokacijama akciju sadnje su ispratili mediji, a njen značaj je potvrdilo i prisustvo predstavnika lokalnih zajednica, što govori u prilog tome da je jedna akcija poput ove značajna za svaki pojedinačni grad. Simboličnih 25 sadnica povodom 25. rođendana, kompanija Forma Ideale će nastaviti da poklanja gradovima Srbije u narednom periodu.

« Nazad na listu
Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se