Molimo vas da rotirate ekran!

13.01.2020.

FORMA IDEALE NA SAJMU NAMEŠTAJA U KELNU

Jedan od najvećih Sajmova nameštaja na svetu IMM Cologne okupiće i ove godine više od 1700 učesnika iz više od 60 zemalja, a peti put zaredom Srbiju će predstavljati kompanija Forma Ideale, najveći izvoznik nameštaja u našoj zemlji.

Sajam IMM Keln svake godine okupi oko 1.200 izlagača i 150.000 posetilaca, a zapaženi nastupi kompanije Forma Ideale već godinama uveliko doprinose rastu produkcije i izvoza pločastog nameštaja. U proteklih godinu dana, od prethodnog Sajma nameštaja u Nemačkoj, kompanija je proširila kapacitete, povećala broj tržišta na kojima posluje i ostvarila dvocifren godišnji rast izvoza. U 2020. godini kompanija obeležava 25 godina poslovanja, a rezultati u godini jubileja su impresivni: Forma Ideale izvozi 80 odsto proizvedenog nameštaja na četiri kontinenta i u više od 50 zemalja.

„Godinu tradicionalno počinjemo Sajmom nameštaja u Kelnu, koji predstavlja priliku da izložimo novu
kolekciju, modele za opremanje enterijera na kojima je rađeno u proteklih godinu dana, ali pre svega da pojačamo profesionalne kontakte i proširimo svoje kapacitete. Prošle godine smo dogovorili izvoz sa više od 100 distributera na četiri kontinenta, ostvarili smo učešće od 21 odsto od ukupnog srpskog izvoza nameštaja i time doprineli da se postignu rekordni rezultati industrije nameštaja u našoj zemlji. Dodatno ćemo proširiti proizvodnju nakon otvaranja novog Distributivnog centra u Kragujevcu“, kaže Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Nova kolekcija pločastog nameštaja Forma Ideale prikazana na Sajmu u Kelnu biće dostupna i u Srbiji u više od 35 salona širom zemlje.

« Nazad na listu
Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se