Molimo vas da rotirate ekran!

17.09.2018.

Forma Ideale na sajmu nameštaja M.O.W.

Na sajmu M.O.W. u Bad Salzuflenu u Nemačkoj, jednom od vodećih sajmova nameštaja u Evropi, preko 450 izlagača iz 35 zemalja predstavilo je na više od 90.000m2 nove modele nameštaja.

Zapaženo mesto ove godine zauzima štand kompanije Forma Ideale, u hali 12 sajamskog kompleksa. Najvećeg proizvođača pločastog nameštaja u Jugoistočnoj Evropi odlikuju inovativne dizajnerske ideje, savremena funkcionalna rešenja, kao i veoma konkurentan odnos cene i kvaliteta. Kompanija Forma Ideale na M.O.W. sajmu predstavila je više od 50 modela nameštaja za opremanje enterijera, jedinstvenih po svojim estetskim i praktičnim karakteristikama.

Nekoliko stotina prodajnih mesta na četiri kontinenta čini veleprodajnu mrežu Forma Ideale. Izvozna strategija Forma Ideale realizuje se kroz razgranatu mrežu u 35 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike. Izvoz na tržišta EU tokom poslednjih godina beleži dvocifrene stope rasta.

« Nazad na listu
Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se