Molimo vas da rotirate ekran!

20.12.2019.

Donacija školi sa domom za učenike oštećenog sluha

Učenicima u Školi sa domom za učenike oštećenog sluha u Kragujevcu sada će boravak biti prijatniji i lepši, jer su od kompanije „Forma ideale" dobili potpuno novi nameštaj.

Vredna donacija kompanije Forma Ideale u nameštaju - vreće za sedenje i ormari za opremanje zajedničkih prostorija za smeštaj učenika doprineće ugodnijem boravku i kvalitetnijoj nastavi učenika Škole sa domom za učenike oštećenog sluha u Kragujevcu. Po rečima direktora škole, Mladena Šurlana, ovaj novogodišnji poklon puno znači za školu u koju je u prethodnom periodu znatno uloženo kako bi se uslovi boravka i nastave popravili.

Škola sa domom za učenike oštećenog sluha je edukativno-rehabilitaciona ustanova za decu sa smetnjama u razvoju koja nastoji da, kontinuiranim usavršavanjem stručnog kadra i nabavkom najsavremenije specijalizovane opreme, primenjuje najnovija naučna dostignuća, sarađujući sa svim relevantnim partnerima, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

« Nazad na listu
Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se