Molimo vas da rotirate ekran!

10.11.2018.

DODELJENE NAGRADE DOBITNICIMA NA SEDMOM LIKOVNOM KONKURSU “NACRTAJ, OBOJI, OSVOJI!”

U najvećem beogradskom salonu nameštaja Forma Ideale - u Extra centru - svečano su dodeljene nagrade dobitnicima na sedmom likovnom konkursu ”Nacrtaj, oboji i osvoji!”

Konkurs je privukao veliku pažnju prvaka i predškolaca iz svih gradova Srbije, koji su na maštovit način predstavili svoju idealnu sobu, a na adresu kompanije Forma Ideale pristiglo je preko 55.000 radova. Kreativni mališani pred žiri su stavili komplikovani zadatak - izabrati najlepši crtež.

Veliki nagradni fond od 226 nagrada, među kojima su dečije sobe, ležajevi, lejzi begovi, krasiće sobe srećnih mališana, koji su svojim osmehom uručili najbolji poklon kompaniji Forma Ideale koja kroz svoj društveno odgovoran angažman pomera granice u darivanju. Specijalnu nagradu za učešće na konkursu dobili su učenici iz osnovne škole ”Vuk Karadžić” iz Sombora i osnovne škole ”Ivo Lola Ribar” iz Kraljeva. Takođe, za kreativan pristup temi nagrađen je i mališan iz osnovne škole ”Branko Radičević“ iz Kruševca.

« Nazad na listu
Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se