Molimo vas da rotirate ekran!

16.11.2015.

Dodeljene nagrade dobitnicima na likovnom konkursu “Nacrtaj, oboji, osvoji!”

U najvećem beogradskom salonu nameštaja Forma Ideale – u Extra centru – svečano su dodeljene nagrade dobitnicima na četvrtom likovnom konkursu „Nacrtaj, oboji i osvoji!“ Koncert Pinkovih zvezdica kao specijalno iznenađenje za najmlađe!

Konkurs je privukao veliku pažnju prvaka i predškolaca iz svih gradova Srbije, koji su na maštovit način predstavili svoju idealnu sobu, a na adresu kompanije Forma Ideale pristiglo je preko 45.000 radova. Mališani velike kreativnosti pred žiri su stavili komplikovani zadatak – izabrati najlepši crtež.

Veliki nagradni fond od 226 nagrada, među kojima su dečije sobe, kompjuter stolovi, lejzi begovi, krasiće sobe srećnih mališana, koji su svojim osmehom uručili najbolji poklon kompaniji Forma Ideale koja kroz svoj društveno odgovoran angažman pomera granice u darivanju. Specijalnu nagradu za učešće na konkursu dobili su mališani iz Prilepa, iz Republike Makedonije, koji su pokazali veliku želju i inicijativu za učešće na konkursu, koji je poprimio međunarodni karakter.

Program dodele nagrada vodio je Žarko Lazić.

« Nazad na listu
Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se