Proizvodi
Nazad na proizvode

Ликовни конкурс 2022.

Изабрани добитници награда на 11. дечијем ликовном конкурсу
„НАЦРТАЈ, ОБОЈИ И ОСВОЈИ!“

Компанија Форма Идеале је и ове године, током септембра, организовала традиционални,  једанаести по реду, дечији ликовни конкурс, под називом „Нацртај, обоји и освоји!“.

Ликовни конкурс, „Нацртај, обоји и освоји“ компанија Форма Идеале је организовала и ове године, једанаесту годину заредом, током септембра месеца, а право учешћа на конкурсу су имали прваци и предшколци из свих заинтересованих основних школа и предшколских установа у Србији. До сада је на овом конкурсу, чија је тема „Моја идеална соба“, учествовало више од пола милиона малишана, а само ове године је на адресу стручног жирија Форма Идеале, закључно са 30. септембром, стигло више од 50 хиљада радова малишана, из око 600 основних школа и предшколских установа широм Србије.

Свечана додела прве три награде одржаће се 19. новембра у салону Форма Идеале у Екстра центру (Нови Београд), док ће IV награда – Идеална свеска – добитницима бити послата на адресе предшколских установа и школа.

Као и ранијих година, наш стручни жири је одлучио да додели и две специјалне награде и то Школи за основно и средње образовање „Јелена Варјашки“ из Вршца и Дому културе из Бабушнице.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se