Proizvodi
Nazad na proizvode

1. Prema važećim zakonima Republike Srbije, kod kupovine na daljinu imate pravo na jednostarni raskid ugovora u roku od prvih 14 dana. Obrazac jednostarnog raskida ugovora možete preuzeti OVDE.

2. U slučaju jednostranog raskida u smislu čl.35 Zakona o zaštiti potrošača, svi kupljeni proizvodi moraju biti vraćeni u originalnoj ambalaži, uz pripadajuću dokumentaciju (fiskalni isečak i račun-otpremnicu), na adresu:

Forma Ideale d.o.o. Kragujevac
Ul. Industrijska zona bb
maloprodajni objekat "Salon ON LINE Kragujevac"
sa napomenom ’’Raskid ugovora’’. 

3. Vraćanje proizvoda kupljenih “On line” nije moguće u nekom od prodajnih objekata već isključivo i samo na adresu navedenu u prethodnom stavu.

4. Troškove vraćanja proizvoda snosi Kupac. Kupac je obavezan da dostavljeni Proizvod vrati u stanju u kojem mu je isti dostavljen i u originalnom pakovanju (trgovačko pakovanje u kojem je roba dostavljena), u suprotnom će se vraćanje proizvoda smatrati nevažećim te će Proizvod biti vraćen na adresu Kupca o njegovom trošku.

5. Ukoliko se ustanovi da je proizvod, koji je vraćen Prodavcu zbog jednostranog raskida ugovora, oštećen nepažljivim rukovanjem, upotrebljavan, da se ne nalazi u originalnom pakovanju i/ili da paket(i) nije kompletan, vraćanje proizvoda neće biti obavljeno, a Proizvod će biti vraćen na adresu Kupca o njegovom trošku.

6. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ukoliko se izričito (označavanjem polja u narudžbenici) saglasio da Forma Ideale d.o.o. započne isporuku pre isteka roka za jednostrani raskid. 

7. U slučaju otkazivanja ugovora uplaćena sredstva će biti vraćena na račun Kupca najkasnije u roku od 14 dana od dana raskida ugovora, a uz nadoknadu transportnih troškova Prodavcu.

8. U slučaju vraćanja robe i naplate troškova transporta kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica,  delimično ili u celosti, Prodavac je ovlašćen da banci da nalog da preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, Prodavcu uplati na račun novčana sredstva od Kupca na ime nadokande transportnih troškova za proizvod.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se