Neka „Livia“ postane vaša nova kuhinja

U svakom danu provedemo bar neko vreme u kuhinji trudeći se da napravimo neke okrepljujuće obroke i napitke za nas i nama najdraže.

Jedna od stvari koja nam je često podsticaj da naših ruku delo bude puno ljubavi je i ambijent u kome kuvamo. Kada nam mogućnosti budžeta ne dozvoljavaju da nova kuhinja bude deo našeg doma, važno je da onu postojeću održavamo čistom i urednom. Ali, ukoliko smo u mogućnosti i već dugo planiramo da zamenimo kuhinju u svom domu, kuhinja LIVIA može biti velika i lepa promena, i sve ono što nam je potrebno za blistav kuhinjski ambijent.

Neka „Livia“ postane vaša nova kuhinja

Ove sezone, kako što su nas već uputili naši dizajneri enterijera, nijansa „amberglow“, poznatija kao narandžasto-bakarna dobiće svojih pet minuta, kako u metalnim detaljima, tako i u nameštaju. Jednostavne i pročišćene forme i dalje ne odlaze u istoriju, a i dalje je aktuelan spoj tradicionalnog i modernog dizajna. Možda nas upravo zbog svega toga savetuju da ovoga puta razmislimo o mogućnosti da kuhinja LIVIA bude naša nova kuhinja.

Kuhinja LIVIA, u kombinaciji opak bele i bakar mat folije, predstvalja moderni inovativni dizajnerski koncept u opremanju kuhinje. Osmišljena je da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera, ali i da doprinese izuzetno modernoj estetici. Jednokrilni i dvokrilni viseći elementi, zastakljeni i zatvoreni, kao i donji dvokrilni elemetni, element sa funkcionalnim fiokama, pružaju dovoljno prostora za odlaganje posuđa.

Širina kuhinje ostavlja dovoljno prostora da i pored svih ugradnih elemenata imamo dovoljno veliku radnu površinu, što je san svakoga ko kuvanje doživljava kao ljubav i avanturu. Poseban benefit, kako kažu naši dizajneri enterijera je mogućnost dodatne kupovine elementa kuhinje LIVIA G60 A, namenjen opremanju kuhinja koje imaju potrebu za ugradnom tehnikom, poput aspiratora.

Neka „Livia“ postane vaša nova kuhinja

Akcenat bakar metalik folije na visećim delovima, naspram belih radnih delova daje skladan izgled kako kuhinje, tako i trpezarije koja se neretko nalazi u sklopu iste prostorije, pa ceo ambijent dobija na blistavosti i eleganciji.

Boja bakra unosi toplinu u ambijent i čini ga toplim, poput jesenjih boja, ali i luksuznim i elegantnim. Takođe, prateći psihološki uticaj boja, narandžasto-bakarna boja podstiče nas na aktivnost i povećava osjećaj spremnosti za nove poduhvate, a gastronomija je veština koja upravo to traži od nas. Vibracija narandžaste će nas podsticati i da budemo u stalnom pokretu, što možda i nije tako loše ukoliko postanemo eksperti u spravljanju neodoljivih specijaliteta.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

VLOG - Jedna beržera, mnogo uživanja

VLOG - Jedna beržera, mnogo uživanja

Želite li da posle napornog dana, kada stignete u svoj dom, imate…
VLOG - Nova za tren! Spavaća soba u neutralnim tonovima

VLOG - Nova za tren! Spavaća soba u neutralnim tonovima

Dok još traje zima i period obožavanja ušuškavanja, odlučili smo da…
VLOG - Idealna kuhinja za vaš dom

VLOG - Idealna kuhinja za vaš dom

Bilo da je kuhinja mesto u kome rado boravite ili ste tamo jedino „po…
Svet idealnih kuhinja

Svet idealnih kuhinja

Promene kojima se najviše radujemo su one u kojima možemo aktivno da…
Praznični sjaj za idealan početak

Praznični sjaj za idealan početak

U godini kada slavimo 25. rođendan kreirali smo novu, zabavnu, formu!…

Pratite nas