Predlog za prolećno uređenje dnevnog boravka

Predlog za prolećno uređenje dnevnog boravka

Proleće je stiglo, a naši dizajneri enterijera su rešili da Vam predlože par ideja kako bi Vaš dom učinili vedrim i srećnijim mestom koje će svi obožavati. Ako ste rešili da u Vaš dom unesete malo prolećnog duha, nećete pogrešiti odabirom nameštaja svetlih tonova koje uvek možete upotpuniti sa detaljima pastelnih boja...Ovog puta smo za Vas izabrali ugaonu garnituru SMART u sivom dezenu koja osim prijatnog izgleda poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj sa udobnom površinom za spavanje. Jedan od načina da dnevni boravak osvežite, su male promene u dekoraciji nameštaja, ukrasite garnituru jastucima različitih kolorita i tekstura. U ovom slučaju biramo jastuke neutralnih boja i geometriskih šara. Ambijent ćemo upotpuniti klub stolom Kocka 80 u belom dezenu koji će se svojom jednostavnom formom idealno uklopiti u Vaš, prolećem inspirisan, dom.Dobro organizovan enterijer sastoji se iz više skladno uredjenih celina stoga  predlažemo
fotelju  New York u zutom  dezenu, koja će prostoru dati poseban akcenat I zaokružiti estetsku priču Vašeg dnevnog boravka.
Dnevna soba, osim  prostora za odmor, zahteva i prostor za odlaganje Vaših dragih stvari i uspomena. Šarmantna komoda Starlet plus sigurno će postati omiljeni komad nameštaja u Vašem domaćinstvu.Prva asocijacija na proleće većine od nas je zelena boja. Zelena boja simbolizuje urođenu potrebu za optimizmom i skladom, a biljke su neizostavan element ovog prolećnog spremanja. Neka se na vašem stolu uvek nađe i buket svežeg cveća, osim što ima jako lepu dekorativnu funkciju, prostorijom će se raširiti miris proleća.

Još jedan način dekorisanja enterijera svakako je postavljanje ramova za fotografije, tako
osmišljenom galerijom dragih fotografija stvorićete autentičan i prepoznatljiv ambijent.
Proleće je, vreme je za lep nameštaj!

+ Share this post

 

PREPORUKA

Svet idealnih kuhinja

Promene kojima se najviše radujemo su one u kojima možemo…

Praznični sjaj za idealan početak

U godini kada slavimo 25. rođendan kreirali smo novu, zabavnu,…

NOVOGODIŠNJI AMBIJENTI

U nedostatku zabavnih sadržaja na mestima koja volimo da…

Ambijenti kao sa Instagrama

Ukoliko smo ljubitelji dizajna enterijera, u tom slučaju vreme…

Vlog - Kraljevsko plava u vašem domu

U godini kada slavimo 25. rođendan kreirali smo novu, zabavnu,…

Pratite nas

Newsletter

Saznajte prvi! Prijavite se na Newsletter listu Forma Ideale