Moderan spoj elegancije i topline

Moderan spoj elegancije i topline

Dnevna soba je centralni deo našeg doma koji nam služi za odmor i druženje, pa je upravo iz tog razloga važno pažljivo birati nameštaj koji odgovara našim potrebama i koji je usklađen sa kvadraturom prostora koji uređujemo.

Danas je govoriti o regalu u savremenom dizajnu enterijera olakšanje u svakom smislu nego što je to recimo bilo 80-ih godina prošlog veka. Forma Ideale se, želeći da bude deo vašeg doma, pobrinula da vam ponudi modele regala koji predstavljaju sisteme pažljivo biranih elemenata koji imaju opravdanu namenu i funkciju, kao što je slučaj kod regala SIENNA koji vam danas predstavljamo.Idealan je za male prostore, ali i one prostranije. U ambijentima male kvadrature regal ovog tipa se može odlično uklopiti sa svetlim zidovima i klub stolom manjih dimenzija, kao što je KLUB STO М21, a ukoliko raspolažemo prostranijim dnevnim boravkom onda uvek možemo eksperimentisati sa tamnijim koloritom zidova i dobiti i efekat potrebnog kontrasta uz isticanje detalja.

Regal SIENNA se sastoji od TV police sa otvorenim delom, zidne i podne vitrine poluzastakljenih frontova i zidne police, pa samim tim predstavlja odlično rešenje za odlaganje najrazličitijih predmeta koji su u svakodnevnoj upotrebi i dekoracija koje se obično nalaze u dnevnim sobama.

Tradicionalno smo, prateći potrebe naših kupaca, sačuvali korpuse dekora drveta, u ovom slučaju sivog hrasta, koji se pokazao kao vaš omiljeni, i spojili ga sa modernim frontovima belog ili pesak lak dezeni. Bela boja sa elementima visokog sjaja odiše čistinom i dobrom energijom koja nam daje osećaj elegancije i prostranosti, dok s druge strane elementi sa pesak lak dezenom unose u prostor više topline i osećaja opuštenosti.

Regal SIENNA karakterišu pravilne linije, jednostavan, ali otmeni dizajn, kao i laka uklopivost sa drugim nameštajem u prostoru. Pored regala svetlog kolorita kao što je ovde slučaj, sve češće se odlučujemo i za garniture za sedenje svetlih boja.

Kontraste je uvek moguće napraviti jastučićima, tepisima modernih printeva, ali i komadima nameštaja koji će pružiti potpuni koloritni kontrast, kao na primer fotelja NEW YORK u nekoj upečatljivoj boji koja odgovara našem senzibilitetu.

Mogućnost ugradnje led rasvete je još jedan od benefita koji može oplemeniti prostor i smanjiti potrebu za dekorativnim predmetima. Dodatno osvetljenje daje toplinu ambijentu dnevne sobe, što nam je svima potrebno, ali i skreće pažnju na elemente koje želimo da stavimo u centar pažnje.

+ Share this post

 

PREPORUKA

Svet idealnih kuhinja

Promene kojima se najviše radujemo su one u kojima možemo…

Praznični sjaj za idealan početak

U godini kada slavimo 25. rođendan kreirali smo novu, zabavnu,…

NOVOGODIŠNJI AMBIJENTI

U nedostatku zabavnih sadržaja na mestima koja volimo da…

Ambijenti kao sa Instagrama

Ukoliko smo ljubitelji dizajna enterijera, u tom slučaju vreme…

Vlog - Kraljevsko plava u vašem domu

U godini kada slavimo 25. rođendan kreirali smo novu, zabavnu,…

Pratite nas

Newsletter

Saznajte prvi! Prijavite se na Newsletter listu Forma Ideale