Kako od malog stana dobiti najviše?

Kako od malog stana dobiti najviše?

Bez obzira na dimenzije kojim raspolažete veštom organizacijom i izborom nameštaja možete stvoriti sjajne enterijerske aranžmane.

Tim arhitekata i dizajnera enterijera Forma Ideale potrudio se da vam malo olakša posao kroz ponuđena rešenja za uređenje dnevne sobe koja je sastavni deo stana od 35 m2.

Ono što će vama možda zadati glavobolju za vrsne enterijersti biće izazov, a to je kako od malog i ograničenog prostora stvorite idealno mesto za život koje vas ničega ne lišava. Projekat kakav je uređenje stanova manjih dimenzija primat stavlja na funkcionalnost nameštaja i iz toga se rađaju brojne ideje u kojima mašta može da igra glavnu ulogu.

Polazna tačka biće opremanje dnevnog boravka, gde se postavljaju jasni ciljevi u pogledu odabira višenamenskog nameštaja koji će svojim upotrebnim, estetskim i dimenzionim karakteristikama opravdati sva očekivanja. Mudar izbor su modeli nameštaja manjih dimenzija i svetlijih dezena jer tako prostor vizuelno dobija na širini. Gabaritni modeli nameštaja dodatno smanjuju raspoloživ prostor i stvaraju osećaj skučenosti. Upravo je ugaona garnitura ASTOR ono što prezentuje idealno rešenje za multifunkcionalnu upotrebu dnevne sobe koja će tokom dana služiti za prijem gostiju, a uveče dobija dimenziju prostora za odmor zahvaljujući mogućnosti razvlačenja obaranjem naslona. Kako bi komfor bio potpun fotelja G02 poslužiće kao dodatan prostor za sedenje, a svojom kivi zelenom nijanom donosi svežinu i dobre vibracije koje su neizostavne u svakom prostoru za svakodnevni boravak. Dnevna soba je zaokružena tek sa adekvatnim izborom TV police i apsolutni favorit je praktični model FORTUNA.

U nekoliko koraka pokušali smo da vam ponudimo spoj ključnih elemenata za uspešan dizajn dnevnog boravka kao početne tačke svih životnih dešavanja. Ne zaboravite zlatno pravilo "manje je više" naročito kada je reč o izboru i skladnom rasporedu nameštaja, pa su tako čiste linije, ujednačene teksture, topli i umirujući dezeni ono što stvara udobno utočište za opuštanje i svakodnevno uživanje u prostoru koji je samo vaša priča i mesto gde sve počinje.

+ Share this post

 

PREPORUKA

Vlog - Kraljevsko plava u vašem domu

U godini kada slavimo 25. rođendan kreirali smo novu, zabavnu,…

Neka „Livia“ postane vaša nova kuhinja

U svakom danu provedemo bar neko vreme u kuhinji trudeći se da…

VLOG - Jesenje spremanje - Garderoberi i ormari

U godini kada slavimo 25. rođendan, idemo korak dalje i…

Enterijer koji prati modu

Godinama unazad je ustaljena pojava da se trendovi sa modnih…

VLOG - Neprolazna klasika

U godini kada slavimo 25. rođendan, idemo korak dalje i…

Pratite nas

Newsletter

Saznajte prvi! Prijavite se na Newsletter listu Forma Ideale