Inspirativan radni kutak

Inspirativan radni kutak

Savremeni način življenja donosi nam izazov da dok planiramo uredjenje svog doma razmišljamo i kako da, uz primarne funkcije spavaće ili dnevne sobe, uklopimo i radni prostor.

Osmišljanje radnog kutka pre svega je definisano potrebama posla, ali i navikama onoga ko taj prostor koristi. Prva stavka pri uređenju radnog prostora definitivno je radni sto. Dimenzije i dizajn stola su optimalni i zavise od mnogo faktora koje treba sagledati pri planiranju uređenja radnog kutka. Jedan od tih faktora je mogućnost uklapanja u poseban prostor predviđen samo za rad, ili uklapanje u već osmišljen enterijer doma gde su uslovi već diktirani dimenzijama slobodnog prostora, ali i stilom u kom je pomenut enterijer uređen.

Ako na raspolaganju imate celu prosotriju koju želite da pretvorite u radni prostor, dizajneri Forma Ideale vam preporučuju odličnu kombinaciju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe, estetske i funkcionalne. Budite originalni i odaberite moderni sto industrijskog stila KOMPJUTER STO CT-1726, u kombinaciji sa otvorenom asimetričnom POLICOM BS-1613, koja osim zanimljivih estetskih ideja nudi i dosta prostora za dekoraciju i odlaganje.
Kombinaciju crne boje i drveta, koju nam industrijski stil predstvalja, uvek je poželjno oživeti sa detaljima žute boje koji daju smelost i dozu vedrine prostoru. Uz zanimljive tapete sa ispisom svetskih metropola stvorićete prijatan i inspirativan ambijent, tako da će rad od kuće postati pravo zadovoljstvo. 

A šta kada nema dovoljno prostora? Ako se radni sto smesti u spavaću sobu lako se može upotrebiti i kao sto za šminkanje. Racionalno i lepo iskoristite manjak prostora uz KOMPJUTER STO LIBER i postignite savršeno funkcionalan radni prostor. Praktična kompozicija radne površine, sistema fioka i zatvorenog krilnog dela, donosi dovoljno prostora za odlaganje i sortiranje važnih stvari, dokumenata ali i kozmetike. KANCELARIJSKA FOTELJA QZY-GYB45 savršeno se uklapa u udoban koncept prostora i zadovoljava potrebe za estetikom, ali i udobnošću pri višečasovnom radu. Par detalja u roze boji i veliko okruglo ogledalo, koje je apsolutni trend ove godine, učiniće da ovakav radni prostor postane omiljeno utočište svake dame!

Međutim, ako nemate celu prostoriju, već određeni kutak u svom domu, Forma Ideale ima i odlična rešenja koja će ispuniti sve vaše želje. Za sve one kojima je potreban širok i praktičan radni prostor, ali i dodatni prostor za odlaganje svih važnih stvari, dizajneri Forma Ideale predlažu KOMPJUTER STO JAN, uz koji će se savršeno uklopiti STOLICA HTC-118, koja će svaki kutak obojiti trendi atmosferom.

Nakon rešavanja velikih dilema, na red dolaze sitnice koje život znače. Pa tako odaberite rasvetu koje će vam pružiti dovoljno svetla kako bi vaša koncentracija bila odlična i u kasnim satima.

Ono što vam na kraju preostaje jeste da svoj radni prostor oplemenite praktičnim, inspirativnim i dragim stvarima. Nekoliko fotografija dragih ljudi, planer, flomasteri u boji i tabla na kojoj će stajati spisak obaveza i po koja motivaciona poruka, samo su neki od detalja pomoću kojih će vaša kreativnost lako doći do izražaja. Neka vaše stvaralaštvo započne!

+ Share this post

 

PREPORUKA

Estetika sreće - žuta boja u enterijeru

Uvek kada govorimo o uređenju enterijera, boja je nezaobilazna…

Eklektični stil - spoj nespojivog

Prijatnost boravka u ambijentima doma često se meri izborom…

(NE)BITNI DETALJI

Svesni činjenice da dom ne čine samo zidovi, podovi i krupni…

Idealni kutak za naše školarce

Uređivanje sobe za školarce je tema koja nam se nakako…

Urbani stil - Istančan šarm

Ukoliko sebe prepoznajete kao ljubitelja kosmopolitskog načina…

Pratite nas

Newsletter

Saznajte prvi! Prijavite se na Newsletter listu Forma Ideale